Fysioterapi i Odense

Få en tværfaglig behandling med en fysioterapeut i Odense

Fysioterapeuterne hos Musklerogled.dk har en bred faglig og specialiseret baggrund inden for behandling af bevægelsesapparatet i alle aldre samt idrætsmedicin og holdtræning. Når du kommer til fysioterapi i Odense hos Musklerogled.dk er du altid i trygge hænder. Når vi undersøger, behandler og forebygger smerter og bevægelsesindskrænkninger, sker det både individuelt og i et tværfagligt forløb sammen med andre behandlere i huset. Det gør vi for din skyld, så du har de bedste forudsætninger for at blive smertefri og øge funktionsniveauet gennem professionel fysioterapi i Odense. Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tankegang, og vi bruger så vidt muligt dine egne ressourcer og evner i din behandling eller træning. Behandlerne har altid som mål at finde frem til årsagerne til dit problems opståen, så vi på den måde kan rådgive dig bedst muligt og undgå en ny skade. Det giver også dig en større forståelse for dine symptomer.

Fysioterapi i Odense - fysioterapeutisk behandling

Samtale og undersøgelse

Fysisk behandling

Genoptræning

Fysioterapeut i Odense med passion for idræt

Vi har et stort interesseområde inden for idræt og idrætsmedicin. Derfor videreuddanner vi os også løbende inden for idrætsfysioterapi, så vi holder os opdateret på den nyeste viden og de seneste teknikker. Vi er alle selv aktive idrætsudøvere, og har bred erfaring med behandling og genoptræning inden for f.eks. fodbold, håndbold, gymnastik, løb og triatlon. Vi håndterer både akutte skader og overbelastningsskader, og vi forholder os både til det fysiske og psykiske aspekt af din genoptræning. Derudover har vi stor erfaring med genoptræningsforløb efter en ortopædkirurgisk operation. Vi tilbyder desuden holdtræning i Odense og individuel træning skræddersyet til dig. Du skal være opmærksom på, at vi ikke har overenskomst med sygesikringen. Behandling hos Musklerogled.dk kræver derfor ikke henvisning fra egen læge. Vi samarbejder med langt de fleste sundhedsforsikringer, så har du en sundhedsforsikring kan du sandsynligvis få dækket alle – eller de fleste- udgifter i forbindelse med behandling hos os. Der er desuden tilskud fra sygesikringen Danmark.

FYSIOTERAPI I ODENSE TIL BABYER

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi nu også individuelle fysioterapikonsultationer til babyer. Vores fysioterapeut i Odense kan hjælpe med motoriske problemstillinger og udfordringer hos barnet, fx som følgende: 

Ked af at ligge på maven. 

Favoritside i nakke og / eller tril. 

Manglende tril. 

Ensidigt kryb.

Manglende kravl. 

Ved konsultationen vil fysioterapeuten undersøge og observere babyen, og lytte til de udfordringer, I må have. Derefter instrueres I som forældrene i øvelser som I kan arbejde videre med derhjemme.

Priser på fysioterapi i Odense

Bemærk, vi har ikke overenskomst med sygeforsikringen.

De gældende priser står under “fuldt honorar” Fysioterapi 51

https://www.fysio.dk/radgivning-regler/overenskomster/Overenskomster-og-aftaler-paa-praksisomraadet/takster-og-afregning/aktuelle-takster-for-fysioterapi

Udeblivelse ca 290,-

Mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/fysioterapi

Har du sundhedsforsikring betaler de som oftest fuldt honorar, men idet vi IKKE har sygesikringsoverenskomst kan der forekomme en egenbetaling. Hør din forsikring herom eller kontakt os.

Mulighed for tilskud fra sygeforsikringen Danmark

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/kiropraktik

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev