Holdtræning i Odense

SKRIV TIL OS

Deltag i holdtræning i Odense med en fysioterapeut

Rigtig mange benytter sig af et eller flere af vores tilbud inden for holdtræning. Al vores holdtræning i Odense undervises af uddannede fysioterapeuter på små hold med max 8-10 deltagere. Herved sikrer vi os, at vi har mulighed for at tage individuelle hensyn og komme rundt til den enkelte mhp. at fejlrette eller hjælpe med alternative øvelser. Vi har hold rettet mod ryg, nakke og skulder samt knæ og hofte. Vores grundtræning er en god blanding af styrke, mobilitet og udholdenhed, hvor du kommer det meste af kroppen igennem på en time. Hos Musklerogled.dk har vi også sat fokus på træning til gravide og sansemotoriske hold for spædbørn. Her tilbyder vi holdene I form efter fødsel, Gravid i bevægelse og Babytumle. Langt de fleste af vores hold under holdtræning i Odense betales via en træningspakke du køber, med et beløb målrettet træning. Du tilmelder dig fra gang til gang og betaler kun for de antal gange, du deltager på holdet. Med træningspakkerne kan du opnå stor fleksibilitet i din holdtræning, og det er muligt at kombinere eks. ryghold med skulder/nakke/brystryg eller Pilates. Du kan endda kombinere med træning på egen hånd i vores flotte faciliteter. Det gør det samtidigt muligt for dig at deltage på flere forskellige hold og variere din træning og dine træningstidspunkter. Der ydes tilskud fra sygesikringen Danmark til såvel udvalgt holdtræning som individuel træning med fysioterapeut.

Leder du efter holdtræning i Odense, der både udfordrer og skaber forbedringer?

Hos Musklerogled.dk elsker vi at træne med vores klienter – uanset hvad årsagen bag træningen er. Vi sørger for, at du får et tilpasset træningsprogram, som passer til dine behov og drømme, og så tilbyder vores dygtige fysioterapeuter holdtræning i Odense, hvor du er garanteret sved på panden og store fremskridt. Hvis du har brug for holdtræning i Odense eller har spørgsmål til vores tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Kom i kontakt med dig selv eller lav bevægelse med kollegerne med holdtræning

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi også hold, der ikke undervises af en fysioterapeut. Det gælder f.eks. Hatha Yoga og Yin Yoga, hvor der er fokus på styrke, udstræk og afslapning. Vores nyeste tiltag er Mindfulness, hvor der i høj grad er tale om at øve egenomsorg og komme i bedre kontakt med sig selv. Dette har vist sig særlig egnet til dig, der har kroniske smerter eller ønsker at forebygge stress symptomer.  Hvis du eller din virksomhed har lyst til at prøve kræfter med firmatræning/erhvervshold, så kan I også få det her hos Musklerogled.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at prøve vores holdtræning i Odense. Vi tilbyder GRATIS prøvetræning. Herunder kan du se et skema over vores holdtræninger samt læse mere om, hvad de enkelte hold indeholder. Vi tilbyder løbende nye hold, så hold gerne øje med vores facebookside og holdskemaet

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev