Hofte, knæ og ankel

SKRIV TIL OS

Få det rigtige behandlingsforløb

Hvis du oplever smerter og ubehag i hofte, knæ eller ankel, kan det være en god idé at søge professionel behandling. Problematikker i disse områder ofte kan have stor indvirkning på din hverdag og medvirke til yderligere smerter og gener. Vores behandlere har heldigvis stor erfaring og uddannelse inden for både hofte, knæ og ankel, så du trygt kan lægge din behandling i vores hænder. Uanset om du har behov for undersøgelse, behandling eller forebyggende øvelser, så har vi muligheden for at hjælpe dig. Hos Musklerogled.dk ser vi alt fra idrætsfolk til unge og seniorer, der har smerter og ubehag i hofte, knæ eller ankler. 

Har du brug for en fysioterapeut eller kiropraktor i Odense?

Hos Musklerogled.dk vil vi gerne hjælpe dig af med dine smerter. Vi sørger for, at du får en grundig undersøgelse, den helt rigtige behandling samt vejledning til hjemmeøvelser og det videre forløb. Hvis du har brug for behandling eller har spørgsmål til dine smerter i hofte, knæ eller ankel, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Du vil ofte opleve, at en til to behandlinger ikke er nok, og du må derfor forvente et længere forløb.

Vi tager imod alle patienter!

Hos Musklerogled.dk ser vi alle typer af patienter, når det kommer til behandling af smerter og ubehag i hofte, knæ og ankel. Vi behandler en del sportsudøvere på meget forskellige niveau, som med deres aktive livsstil fra tid til anden oplever både akutte skader og overbelastningsskader fra hofte, knæ eller ankel. Vi har stor erfaring med at undersøge, forebygge og behandle symptomer herfra. En anden gruppe patienter med klager fra hofte, knæ eller ankel er vores lidt ældre voksne og seniorer, der ofte kommer med symptomer på slitage og/eller overbelastning relateret til arbejde eller fritid. Vi ser også flere, som har medfødte problematikker. Uanset om du har behov for undersøgelse, behandling eller forebyggende øvelser, så har vi muligheden for at hjælpe dig. Behandlingen kan enten foregå hos kiropraktor eller fysioterapeut, men det vil ofte ske som et tværfagligt samarbejde mellem disse to faggrupper. På den måde sikrer vi dig det mest effektive forløb.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev