Træning

Træning for alle

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi træning for alle målgrupper, uanset alder, fysiske form og individuelle ønsker.

Ønsker du målrettet træning f.eks. i forbindelse med genoptræning efter en skade? Så kan du booke en af vores kompetente, erfarne og professionelle fysioterapeuter til et forløb med individuel træning i vores fine træningsfaciliteter. Vi tilbyder sideløbende også sparring, vejledning og programplanlægning i forbindelse med din træning. Du kan også få et vægttabsforløb i samarbejde med en diætist, hvis du har et ønske om dette. Du har også mulighed for at træne på egen hånd i vores dejlige træningsomgivelser, når der ikke er holdtræning. Læs mere om vores mange hold og muligheden for individuel træning under hver deres kategori i menuen.

Vil du gerne læse mere om dine muligheder for træning hos os?

Hos Musklerogled.dk har du mange muligheder for at deltage i holdtræning inden for dit ønskede område. Vi har holdtræning målrettet knæ, hofte, ryg, nakke og skulder. Desuden tilbyder vi også yoga og mindfulness, efterfødsels- og graviditetstræning, babygymnastik, seniorhold, fysiopilates og firmatræning. Hvis du derimod hellere vil have individuel træning, så er der mulighed for at træne sammen med en fysioterapeut eller personlig træner. Læs mere under hver deres kategori i menuen.  

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev