Skulder, albue og håndled

Mange års erfaring med behandling af skulder, albue og håndled

Vi har et stort kendskab til og mange års erfaring med smerter og gener relateret til skulder, albue og håndled. Rigtig mange oplever gennem livet at have ondt i disse områder. Symptomer kan forekomme enten akut i forbindelse med en skade eller det kan komme snigende og have mere kronisk karakter. Det kan være utroligt svært at aflaste disse områder, da vi ofte er afhængig af fuld funktion i disse led i vores hverdag.  Vi gør hvad vi kan for at give dig den bedste behandling og rådgivning, så du hurtigst muligt bliver symptomerne kvit.

Årsagerne kan være mange, når man taler om smerter i skulder, albue og håndled, da det er nogle komplekse områder, der har mange led, muskler samt funktioner. Det kan f.eks. skyldes uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, kontinuerligt eller tungt arbejde el lign. Derudover kan smerter også være kommet af en forkert bevægelse eller overbelastning i forbindelse med sport. Uanset årsagen til netop dine smerter, så hjælper vi dig godt videre. Vi undersøger dig grundigt og planlægger i fællesskab dit forløb, så du kan komme ovenpå hurtigst muligt.

Har du brug for en fysioterapeut eller kiropraktor i Odense?

Hos Musklerogled.dk vil vi gerne hjælpe dig af med dine smerter. Vi sørger for, at du får en grundig undersøgelse, den helt rigtige behandling samt vejledning til hjemmeøvelser og det videre forløb. Hvis du har brug for behandling eller har spørgsmål til dine smerter i skulder, albue eller håndled, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Tværfaglighed

Hos Musklerogled.dk sætter vi tværfaglighed meget højt, og hvor der er behov, inddrager din kiropraktor klinikkens fysioterapeuter, akupunktør, zoneterapeut eller massør i et tværfagligt behandlingsforløb. Vi har desuden et godt samarbejde med lægerne i området.

Vi har mulighed for at henvise dig til en såkaldt MR-scanning af din ryg, og vi kan også henvise dig direkte til Rygcenter Syddanmark og til Idrætsmedicinsk Ambulatorium i Middelfart (der har fokus på idræts-, arbejds og fritidsbetingede skader).

Du behøver ikke at få en henvisning fra lægen for at søge hjælp hos en kiropraktor.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev