Svimmelhed

Svimmelhed og hovedpine er ofte tæt forbundet.

De fleste af os har oplevet at være svimmel, og i den forbindelse ved vi godt, hvor ubehageligt det kan være. Det er ikke en rar følelse, og da der kan være mange årsager til svimmelhed, er det vigtigt at være opmærksom og søge professionel hjælp, hvis det varer ved. Ligesom ved hovedpine kan der være mange grunde til, at du oplever svimmelhed. Der findes yderligere også flere forskellige former for svimmelhed. Nogle typer er meget afhængige af din stilling i kroppen, f.eks. hvis du rejser dig hurtigt fra stolen. Andre gange bliver svimmelhed fremprovokeret ved, at du drejer hovedet eller vender dig i sengen. Der kan også være nogen, som føler, at gulvet gynger, eller de har en fornemmelse af at hælde mod den ene side. Svimmelhed er en meget individuel følelse, som kræver en individuel behandling. 

Undersøgelse

Behandling

Rådgivning

Vi er specialister i at behandle hovedpine og svimmelhed

Hovedpine og svimmelhed går ofte hånd i hånd. Fælles for dem er, at det er en oplevelse, som din hjerne skaber grundet noget i dit indre øre eller i forbindelse med bearbejdelse af sanseindtryk. Nerverne fra dine øjne, indre øre og nakke er tæt forbundet, og derfor vil vi højst sandsynligt også tjekke din nakke. Derudover kan det være nødvendigt for os at henvise dig til en ørelæge, hvis vi fatter mistanke til, at du f.eks. kan lide af øresten, som kan være en årsag til svimmelhed. En del af de klienter, som lider af svimmelhed, har slået hovedet. Det kan både være i forbindelse med et piskesmæld, en ulykke eller et slag. Svimmelhed kan også skyldes, at du mangler at stimulere dit balanceorgan eller at du er stressramt. Hos Musklerogled.dk er vores kiropraktorer specialister i at undersøge og behandle hovedpine og svimmelhed. Du må derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning angående din svimmelhed.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev