Iskias

SKRIV TIL OS

Foruden behandlingen af din lænd vil du blive instrueret i, hvordan du kan aflaste din krop og lave hjemmeøvelser, som sikrer hurtigere bedring.

Når man oplever smerter i balden og smerter i relation hertil, så bruger man ofte udtrykket iskiassmerter. I virkeligheden kan der være mange forskellige årsager til disse former for smerter. Smerter i benene kan f.eks. opstå grundet en låsning i bækkenet eller lænden, en diskusprolaps, hofteproblemer eller en påvirkning af en nerve i balden eller benet. Har du problemer med smerter i området, så henvend dig til os – vi finder den helt rigtige årsag og behandling til dig. Vores kiropraktorer er specialister i at undersøge, behandle og rådgive dig i forhold til dine smerter i relation til iskias. Hvis vi er i tvivl om, hvor dine symptomer stammer fra, så har vi ydermere mulighed for at tage et røntgenbillede på klinikken eller henvise dig til en MR-scanning. Vi kan derved hurtigere komme tættere på en diagnose og få planlagt dit forløb.

En behandling mod iskiassmerter hos Musklerogled.dk

Når du er påbegyndt et behandlingsforløb hos en af vores kiropraktorer eller fysioterapeuter, vil du højst sandsynligt hurtigt opleve en forbedring af dine smerter. Foruden selve behandlingen vil de instruere dig i, hvordan du kan aflaste din krop og lave hjemmeøvelser. Vi vil desuden også fortælle dig om klinikkens andre behandlingsformer, hvis dette kan have en mulig effekt for dig.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev