Individuel træning

SKRIV TIL OS

Opnå dine ønskede resultater

Måske har du brug for fokuseret og målrettet træning, der er tilpasset lige netop dine behov og mål? Eller måske har du ikke lyst til at træne på hold? Det er heller ikke så vigtigt, for uanset hvad dine grunde er, så kan du få individuel og personlig træning hos Musklerogled.dk. Her vil vi i fællesskab planlægge et træningsforløb, så du kan opnå de mål, som du har sat dig for. Vores fysioterapeuter tilbyder træning, hvor I har dit specifikke mål for øje – uanset om du er eliteidrætsudøver, den almene motionist eller har ønske om et vægttab. Her hos os har vi ofte fokus på den tværfaglige tilgang til vores klienter. Det betyder blandt andet, at du kan opleve at få hjælp af flere forskellige behandlere undervejs i dit forløb – enten personligt eller via råd og vejledning. Selvom du træner med en fysioterapeut, kan du få tilbuddet om, at en akupunktør eller zoneterapeut også kan undersøge dig, hvis der er behov for det. Det tror vi på, giver den bedste behandling og det mest optimale resultat.

Hos Musklerogled.dk har vi særlig stor erfaring og uddannelse inden for kost og træning, triatlon, løb, svømning, cykling, gymnastik, golf og fodbold. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke beskæftiger os med andre motionsformer og sportsgrene. Du er altid velkommen til at henvende dig hos os ved eventuelle spørgsmål eller afklaring. Du kan desuden opnå tilskud via din sygeforsikring til din individuelle træning. Læs mere om træning med en fysioterapeut eller træning med en personlig træner i deres underkategorier.

Leder du efter individuel træning i Odense, der er tilpasset dig og dine behov?

Hos Musklerogled.dk elsker vi at træne med vores klienter – uanset hvad årsagen bag træningen er. Vi sørger for, at du får et tilpasset træningsprogram, som passer til din behov og drømme. Og så tilbyder vores dygtige medarbejdere personlig træning, hvor du er garanteret sved på panden og store fremskridt. Hvis du har brug for træning eller har spørgsmål til vores tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev