Specialer

Vi er et hus fuld af dygtige specialister, som har stor erfaring og faglig viden inden for forskellige specialområder. Det giver os muligheden for at arbejde tværfaglig og hjælpe dig bedst muligt. Her på siden kan du læse meget mere om, hvad vi kan gøre for dig.

SKRIV TIL OS

Et hus fuld af specialister

Hos Musklerogled.dk har vi en lang række områder, som er vi specialister indenfor. På den måde kan vi tilgodese alle vores klienter bedst muligt og sørge for, at vi kan tage hånd om størstedelen af alle skader og udfordringer, som vores klienter måtte henvende sig med. Vi vil gerne kunne tilbyde dig den helt rigtige og mest optimale behandling, som er tilpasset til dig og dine behov.

Vores specialer har vi delt ind i fire hovedområder:

  1. Nakke, ryg og lænd.

Vi har hos Musklerogled.dk stor erfaring og uddannelse inden for smerter og begrænsninger forbundet med lænd, nakke og midtryg. I relation hertil ses ofte hovedpine ellers udstrålende smerter til arme/ben relateret til diskusprolaps/diskogene smerter eller iskias.

  1. Skulder, albue og håndled

Et andet stort specialområde er skulder, albue og håndled. Vi har bred erfaring inden for undersøgelse og behandling af symptomer herfra, som ofte er relateret til overbelastning, men kan også være forårsaget af pludselige uheld/traumer.

  1. Hofte, knæ og ankel

Vi har særlige kompetencer inden for behandling af overbelastnings- og idrætsskader relateret til hofte, knæ og ankel. En del af skavanker herfra kan desuden som følge af slid/artrose. Vi kan sikre dig den bedste behandling og genoptræning.

  1. Piskesmæld, hjernerystelse/hovedtraume eller svimmelhed.

Området kræver grundig undersøgelse, stor erfaring og ekstra god vejledning. Vi har erfaring med undersøgelse og behandling af bla. piskesmæld, hjernerystelse, hovedtraume og svimmelhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit forløb, behandlingsmuligheder eller lignende. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du føler dig tryg hele vejen igennem.

Læs mere om de forskellige områder på hver deres underside.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev