Træning med fysioterapeut

Et program tilpasset dine individuelle behov

En af de muligheder, du har for individuel træning her i klinikken, er træning sammen med en fysioterapeut. Det er for dig, som måske skal igennem et meget specifikt og tilpasset genoptræningsforløb, hvor dine individuelle behov er i fokus. Måske har du været udsat for en skade, som du skal tilbage fra, eller du kan have en sygdom, som kræver et skræddersyet træningsprogram. I fællesskab laver vi et personligt træningsprogram til dig. Derudover vil du i dette forløb måde råd og vejledning undervejs, som skal forebygge skader og gener, eller du vil modtage støtte, hvis du oplever eventuelle tilbagefald.

Individuel træning med en fysioterapeut kan hjælpe dig med at forbedre din generelle kondition, styrke og fleksibilitet samt reducere risikoen for fremtidige gener. Her får du mest mulig ud af din træning, fordi der hele tiden er en professionel ved din side. Du får øvelser og træning, der er tilpasset dig, dine behov og din historik. Du får løbende sparring og et opdateret træningsprogram, så vi hele tiden følger med din udvikling. Hvis du har udfordringer med at få lavet den nødvendige træning, så kan et forløb med en fysioterapeut være en god løsning for dig.

Individuel træning med en fysioterapeut i Odense

Søger du hjælp til at komme ovenpå igen og i god form? Så kan individuel træning med en dygtig fysioterapeut måske være noget for dig. Her får du et skræddersyet træningsprogram, som er tilpasset dine behov og mål. Du må altid kontakte os i klinikken og høre nærmere om dine muligheder.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev