Nakke, ryg og lænd

Når du modtager behandling mod smerter og ubehag i nakken, ryg eller lænd, så foregår det ofte som et tværfagligt samarbejde. Det er med til at sikre dig en mere dybdegående og faglig behandling.

Få behandling for smerte i nakke, ryg eller lænd

Smerter i ellers symptomer fra nakke, ryg og lænd er nogle af de tilstande, som vi arbejder mest med hos Musklerogled.dk. Rigtig mange oplever smerter i enten nakke, ryg eller lænd – både kortvarigt og i længerevarende perioder. Det er smerter, som ofte kan føles særligt invaliderende for den ramte. Derfor forsøger vi altid at finde den rette behandling til dig hurtigst muligt og tilbyder akut tider dagligt. Der er mange årsager til, at der opstår smerter i nakke, ryg eller lænd. Det kan f.eks. skyldes et fald eller en sportsskade, men årsagen kan i mange tilfælde også skyldes muskelspændinger, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, ensidigt arbejde, en forkert bevægelse eller lignende. Uanset hvad årsagen er hos dig, så vil vi gerne hjælpe dig med at planlægge det rigtige forløb, så du hurtigst muligt bliver dine symptomer kvit. Vi finder i fællesskab ud af, om du har brug for behandling fra en kiropraktor, fysioterapeut eller en af vores andre behandlere.

Har du brug for en fysioterapeut eller kiropraktor i Odense?

Hos Musklerogled.dk vil vi gerne hjælpe dig af med dine smerter. Vi sørger for, at du får en grundig undersøgelse, den helt rigtige behandling samt vejledning til hjemmeøvelser og det videre forløb. Hvis du har brug for behandling eller har spørgsmål til dine smerter i nakke, ryg eller lænd, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev