Børn og unge

Hos Musklerogled.dk ser vi en del spædbørn, børn og unge.

Forældre kommer til kiropraktisk behandling med spædbørn primært pga. oplevelse af at barnet har favoritside i nakken, der er måske problemer med amning, baby er urolig/sover dårligt eller har mavebesvær. Alternativt er barnet lidt sen i sin udvikling.

Ofte vil behandling af spædbørn foregå tværfagligt ved både kiropraktor og zoneterapeut.

En kiropraktisk behandling af spædbarn er noget anderledes og langt mere skånsom end hos voksne.

 

I børnehave og skolealderen ser vi en del med symptomer fra nakke, der eksempelvis kan give hovedpine. Nogle af disse symptomer, men ikke alle, kan være relateret til et højt skærmforbrug.

Andre børn er motorisk udfordret, har svært ved at finde ro – og endnu andre oplevet gener i bla. ryggen i forbindelse med vækstspurt.

Har du brug for en fysioterapeut eller kiropraktor i Odense?

Hos Musklerogled.dk vil vi gerne hjælpe dig af med dine smerter. Vi sørger for, at du får en grundig undersøgelse, den helt rigtige behandling samt vejledning til hjemmeøvelser og det videre forløb. Hvis du har brug for behandling eller har spørgsmål til dine smerter i skulder, albue eller håndled, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Idrætsaktive børn

Idræt er sundt, men nogle gange vil megen idræt give overbelastningsskader – specielt ved børn, der er i vækst.

Vores fysioterapeuter er specialister i at undersøge, rådgive og behandle symptomer fra eksempelvis ankler og knæ i forbindelse med vækstproblematikker.

Det vil også typisk være fysioterapeuterne der tager sig af akutte skader som eksempelvis forvredne ankler/knæ el lign.

 

Hvis symptomer hos dit barn/din teenager stammer fra ryg/lænd eller nakke/skulder vil vi typisk anbefale en kiropraktor til en start. En lille skævhed kan ofte relativt hurtigt rettes op, og herefter kan man vende tilbage til sin sport.

Hvis der er behov for det vil et forløb hos kiropraktor ofte suppleres med eventuelle øvelser/genoptræning hos en fysioterapeut.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev