Yoga

Fysisk og mental sundhed i fokus

Yoga bliver mere og mere populært, og derfor er vi glade for, at vi her på klinikken tilbyder holdtræning med yoga.  Det er en træningsform, der kan være med til at forbedre både den mentale og fysiske sundhed. Yoga bidrager til at øge fleksibilitet og styrke. Desuden er det skånsom træning, som kan udføres af folk i alle aldre og på alle niveauer. Vores instruktører er uddannet yoga instruktører. 

Vær til stede i nuet

  • Yoga er baseret på princippet om at fokusere på det nuværende øjeblik, hvilket kan være med til at berolige sindet og kroppen.

Yoga omfatter fysiske stillinger og åndedrætsøvelser.

Forskning har vist, at yoga kan give mange sundhedsmæssige fordele herunder et lavere stress niveau, bedre søvn, øget fokus og koncentration samt mindre angst og depression. Desuden kan yoga bidrage til at forbedre den fysiske sundhed ved at øge fleksibiliteten, forbedre muskulaturen og mindske smerter. Uanset om du ønsker at styrke dit mentale eller fysiske helbred, er yoga fremragende redskaber.

  • Hatha Yoga Mandag kl. 17.15 – Ingen ledige pladser
  • Yin Yoga Onsdag kl. 16.15 

 

Pris: 8 gange for 680,- 

Max 10 deltagere pr. hold. 

Holdtræning med yoga hos Musklerogled.dk

Mental styrke

Fysisk styrke

Alle kan være med

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev