Albue

Få en faglig og professionel behandling af din albue hos Musklerogled.dk

Har du oplevet at have smerter i din albue? Sådanne smerter opstår oftest som følge af overbelastning, men kan også opstå traumatisk og akut i forbindelse med f.eks. sport. Vi ser hos Musklerogled.dk mange med overbelastningsskader i albuen, som ofte bliver betegnet som tennis- eller golfalbue. Her er smerten lokaliseret henholdsvis på ydersiden og indersiden af albuen. Derudover ser vi også de mere traumatisk opståede albuesmerter som f.eks. håndbold- og fodboldmålmænd, hvilket vi betegner som en ”goalie’s elbow”. Smerter i albuen kan dog også komme som følge af dysfunktion i skulder eller nakke og ryg. Derfor undersøger vi også disse områder, så vi kan fastlægge årsagen og tilbyde en passende behandling til dig.

Leder du efter en kiropraktor eller fysioterapeut i Odense?

Hos Musklerogled.dk har vi speciale i albue-området, og vores dygtige kiropraktorer og fysioterapeuter har mange års erfaring med dette skadesområde. Hvis du har brug for behandling, eller er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig af med dine smerter i albuen, så er du velkommen til at kontakte os eller booke en tid her på siden.

Behandling af smerter i albuen

Hos Musklerogled.dk kan behandlingen af din albue foregå ved både kiropraktor og fysioterapeut eller begge dele. Det afhænger af problemet og omfanget. Kiropraktoren sørger for, at du kan bevæge dine led optimalt, mens fysioterapeuten sørger for symptom- og smertelindring, genoptræning og vejledning. Overbelastningsskader i albuen er en langvarig tilstand, som kræver tålmodighed og kan kræve omlægning af arbejde eller sport i en periode. Du bør derfor forvente, at du skal have behandling hos os ad flere omgange for at opleve forbedring. Vi har på klinikken muligheden for at tage et røntgenbillede eller en ultralydsundersøgelse af albuen, hvis der er behov for det.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev