Zoneterapi

Obs videoen viser både akupunktur og zoneterapi

SKRIV TIL OS

Zoneterapi kan både stå alene eller være en del af et tværfagligt forløb.

Hos Musklerogled.dk er vi stolte af at tilbyde zoneterapi til vores klienter. Vores zoneterapeut er uddannet Nerverefleks Zoneterapeut og Muskulær Zoneterapeut og anvender disse teknikker sammen med den mere traditionelle Zoneterapi. På den måde får du en mere dybdegående behandling. Zoneterapeuten behandler blandt andet smerter fra muskler og led, lindrer diffuse og kroniske smerter samt migræne, menstruationssmerter, hedeture, spædbarnskolik, stresssymptomer, fordøjelses smerter og allergi. Søger du en zoneterapeut i Odense, så ring gerne til os og hør nærmere eller book en tid online.

Har du brug for en zoneterapeut i Odense?

En behandling hos zoneterapeuten

Prøv zoneterapi, hvis din baby har kolik!

Der er tale om kolik, når et spædbarn – dagligt eller næsten dagligt på samme tidspunkt af døgnet – græder utrøsteligt i flere timer. Årsagen er ukendt, men sandsynligvis skyldes dette mavesmerter, da barnet ofte trækker benene op under sig og knytter hænderne. Man kender ikke årsagen til kolik, men det antages at stamme fra kramper i tarmen. Kolik viser sig typisk i de første 3-6 uger af barnets levetid. Kolik forsvinder ofte af sig selv, når barnet er omkring 3 mdr. Der findes ingen undersøgelsesmetode, som kan påvise kolik, men det er naturligvis vigtigt, at få barnet undersøgt, så man ikke overser andre sygdomme i tarmene.

Vores Zoneterapeut har stor erfaring med zoneterapeutisk behandling af spædbørn født med et umodent eller svagt fordøjelsessystem, som giver sig til kende ved skrigeture, meget luft i tarmene, rumlen i maven, anspændthed i kroppen, hvor spædbarnet trækker benene op under sig, har svært ved at komme af med afføring eller har afføring i alle bleerne. Zoneterapi giver kroppen hjælp til at rette op på disse ubalancer, så fordøjelsen og kroppen kan blive i stand til at fungere normalt. Børn reagerer ofte meget hurtigt på zoneterapibehandlingen. Ofte fortæller forældrene ved behandlingens afslutning, at de aldrig har set deres baby så afslappet før. I mange tilfælde kan forældrene allerede mærke en forbedring efter de første behandlinger.

Vores Zoneterapeut har behandlet mange helt nyfødte babyer med gode resultater igennem mange år, og der er ingen grænser for, hvor gamle spædbørn skal være, før man kan give dem zoneterapi. Jo før jo bedre. Barnet skal have ca. 2-6 behandlinger med et interval på ca. 2-5 dage. Zoneterapi kan også lindre smerter ved væske i ørene ved mellemørebetændelse og ligeledes give ro til urolige børn, som sover dårligt.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt zoneterapi er den rigtige løsning for dit barn, så er du velkommen til at ringe til os.

Priser

Første konsultation for voksne: 550 kr.
Efterfølgende konsultationer for voksne: 500 kr.

Første konsultation for babyer/børn til og med 12 år: 400 kr.
Opfølgende konsultationer for babyer/børn: 400 kr.

Du kan også få en kombineret behandling med akupunktur, cupping eller zoneterapi for 550 kr.

HUSK venligst at melde afbud senest kl. 9.00 på dagen for den aftalte tid. Ved manglende fremmøde vil der blive pålagt et udeblivelsesgebyr på 200 kr.
OBS! AFREGNING SKER EFTER HVER BEHANDLING

Mulighed for tilskud fra sygeforsikringen Danmark

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev