Medarbejdere

Book en expert

Kiropraktorer

Uddannet fra Syddansk universitet 2004, hvorefter han efter 3 år på privathospitalet Valdemar i Ringsted, startede musklerogled.dk i sommeren 2007.

Kim har sideløbende med klinikken undervist i forskellige fag på kiropraktorstudiet, hvor han aktuelt underviser i de praktiske ”behandler” fag på universitetet, men også tidligere har undervist i radiologi på kiropraktorstudiet.

Generelt har billeddiagnostik altid været et specielt interesseområde, og han gennemført uddannelse i ultralydsskanning på FSUMB level 1 som er det højeste niveau man som kiropraktor har mulighed for at opnå, og som er et krav for at patienterne får tilskud til skanning fra den offentlige sygesikring.

Billeddiagnostikken gør at Kim har stor viden inden for traumatiske og overbelastnings skader i hele bevægeapparatet, og brænder generelt for de problemstillinger, der kræver tværfaglig indgangsvinkel, både inden for rygområdet eller i arme/ben.

Kim har tidligere spillet fodbold, badminton og squash, men de seneste år har tiden primært været brugt på løbetræning samt en smule padel tennis i den lokale idrætsforening.

Medindehaver af Musklerogled.dk siden 2018

Camilla er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense i 2009. Efterfølgende har hun arbejdet på Rygcenter Syddanmark i Middelfart, hvor fokus har været på undersøgelse og diagnosticering af mere eller mindre komplekse rygproblematikker. Siden 2011 har Camilla arbejdet i privat praksis som kiropraktor med målgrupper i alle aldersgrupper, herunder også børn og spædbørn.

Camilla deltager løbende i kurser inden for undersøgelse, forebyggelse og behandling af ryg/nakkeproblematikkerer samt hovedpine. Hun har de seneste 5 år haft speciel fokus på HJERNEN i form af kurser inden for funktionel neurologi (Z-health.) Dette er et ekstra redskab i undersøgelse og håndtering af principielt alle klienter, der ønsker at forbedre deres præstation og fokus, men i klinikken har det vist sig særligt effektivt til klienter med tidligere hovedtraume/hjernerystelse, svimmelhed/hovedpine og/eller  kroniske smerteproblematikker.

Camilla har tidligere læst bachelor i Idræt og Sundhed ved SDU og har en stor forkærlighed for krop og sundhed generelt. Hun har arbejdet som højskolelærer på idrætshøjskole og har arbejdet i fitnessbranchen mange år. Når hun ikke er hos Musklerogled.dk holder hun af at holde sig i form med løb, fitness og pilates – og en dag skal hun i gang med golf igen.

Uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet 2018 og har været hos Musklerogled.dk lige siden

Udover den almindelige rygpatient har Cecilie særlig interesse for nakke-skulder problemer samt hovedpine og kæbeproblematikker.

I fritiden bruger Cecilie tiden med sin familie og har altid dyrket meget gymnastik. Cecilie er tidligere verdensholdsgymnast.

Uddannet Kiropraktor på Syddansk Universitet, Odense i 2021.

Joan har været hos Musklerogled.dk siden 2019, initielt som massør, siden som kiropraktor.

Ud over den almindelige rygpatient særlig interesse for behandling af gravide, spædbarnsbehandling samt idrætsskader.

Joan har tidligere arbejdet med handicappede børn og har rejst rundt i verden.

I sin fritid spiller Joan håndbold og er meget interesseret i sport og træning.

Christina er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet, Odense i 2007. Turnusperiode delt mellem Rygcentret Ringe og privat praksis.

Christina har arbejdet som kiropraktor hos Musklerogled.dk siden 2008. Sideløbende har hun lavet Ph.D. (forskning) om ekstra idrætstimer i folkeskolen efter Team Danmarks ”Aldersrelaterede træningsprincipper”, og dennes indflydelse på sundhedsrelateret fitness og motorik samt idræts- og fritidsskader, hos børn i ind- og mellemskolen. Christina har i denne forbindelse undersøgt børn på 10 skoler i Svendborg gennem en 3-årig periode. Christina har i den forbindelse fået stor erfaring med undersøgelse, forebyggelse og behandling af børn med vækstrelaterede overbelastningsskader samt symptomer fra ryg/nakke og hovedpine. Christina ser desuden en del spædbørn.  

Christina deltager løbende i kurser om den almindelige rygpatient, herunder hovedpine, samt klager og skader hos børn og spædbørn.

Christina er mor til tre dejlige drenge og træner de 6-9-årige i Odense Atletik. Christina er tidligere professionel galopjockey og har dyrket stangspring. I fritiden træner Christina selv atletik på hyggeplan; løb, yoga og styrketræning og holder meget af Grækenland.

Rasmus er uddannet i kiropraktor fra SDU Odense i 2012. Efter et par år på kiropraktisk klinik i Vejen har Rasmus stort set været ansat hos musklerogled.dk lige siden.

Han behandler børn og voksne i alle aldre, med udgangspunkt i det hele menneske, og med et vågent øje for at smerter eller problemer ét sted ikke nødvendigvis stammer fra samme sted eller region.

Rasmus har taget efteruddannelse i ekstremitets- og sportsbehandling og har behandlet mange sportsudøvere gennem tiden, lige fra motionist til elite-atlet. Han er vant til at samarbejde med atleter om at nå et fælles mål. 
Rasmus bor i Odense med sin familie og er i fritiden aktiv med bla. fodbold og counter-strike.
I kombination  med arbejde på klinikken, er Rasmus ansat som ekstern lektor på SDU på kiropraktoruddannelsen, hvor han underviser i flere behandlingsfag.

Kirstine er uddannet kiropraktor fra SDU i sommeren 2022.

Selvom hun er den nyeste kiropraktor i flokken, er hun et kendt ansigt i klinikken, da hun under studiet var massør hos os i fire år.

Kirstine har interesse for alle patienter om du er ung eller gammel. Hun har fokus på både led- og muskelbehandling i kombination. Hun har patienten i fokus, om der er tale om rygproblematik eller andre skader i hele bevægeapparatet.

I sin fritid elsker Kirstine at være aktiv i form af løb, styrketræning, klatring og meget andet.

Når hun ellers har mulighed for det, pakker hun rygsækken og drager på udlandsrejser for at bestige bjerge eller dykke i verdenshavene.

Fysioterapeuter

Medindehaver af Musklerogled.dk

Finn er uddannet i Odense i 2005 og har været en del af Musklerogled.dk siden klinikken åbnede i 2007.

Finn har løbende videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi og rygområdet. Han har bred erfaring indenfor Idrætsfysioterapi, ryg- nakke området samt børn og unge.

Finn er ansvarlig for fysioterapiafdelingen og underviser bl.a. i grundtræning mandag morgen. Han er derudover fast tilknyttet Næsby Boldklubs behandlerteam for 3. divisions herrefodbold samt ungdommen.

Triatlon, løb og fodbold er en stor passion hos Finn. Han tilbyder ud over en bred vifte af behandling også løbescreening og løbeteknisk vejledning.

I sin fritid svømmer, cykler og løber Finn gerne.

Helene er uddannet fysioterapeut fra Odense i 2018

Hos Musklerogled.dk varetager Helene primært klinikkens holdtræning, alt fra babyhold, seniorhold, ryghold osv. Helene har et særligt fokus på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats, og brænder for at holde folk i bevægelse så de kan genoptage eller vedholde en sund og aktiv livsstil.

Udover holdtræningen arbejder Helene også med den fysioterapeutiske indsats til babyer med motoriske udfordringer. 

Hun er desuden tidligere ansat på Hollufgård genoptræningscenter, hvor hun har varetaget den kommunale genoptræning af ortopædkirurgiske patienter og rygpatienter.

På dage udenfor klinikken forsøger Helene selv at efterleve den aktive livsstil i naturen på både cykel og gåben, men også gerne med en tur i svømmehallen!

Jonas er uddannet i Odense i 2005.

Jonas har været en del af Musklerogled.dk siden 2009.

Jonas har efteruddannelse indenfor rygdiagnosticering/behandling med bl.a. Mulligan koncept for skulder/nakke og hofte/knæ samt Mckenzie lumbal columna. Desuden efteruddannelse indenfor sportsfysioterapi.

Igennem de sidste 10 år fast deltager på Sportskongres (DIMS, DSSF), med opdatering af nyeste viden

indenfor sport, skadesbehandling samt forebyggelse af skader.

Jonas er ud over sin ansættelse hos Musklerogled.dk ansat på TC Hollufgård genoptræningsteam med speciale i genoptræning af ortopædkirurgiske patienter særligt FAI hofter (impingement/dysplasi) samt skulderoperationer. Har tidligere været ansat på OUH, rygkirurgisk afdeling.

Jonas´ har igennem snart 20 år været tilknyttet Næsby Boldklubs behandlerteam for 3. divisions herrefodbold samt ungdommen. Fodbold passionen er stor hos Jonas.

I fritiden løbe- og cykeltræner Jonas og har løbet flere marathons igennem de sidste 10 år.

Jonas og Finn holder jævnligt foredrag omkring løb og forebyggelse af løbeskader.

Uddannet 2002. Videreuddannet sig inden for Sportsfysioterapi og erhvervet sig titel af Certificeret kliniker i Sportsfysioterapi. Lars har derudover uddannelse i rygdiagnostik og behandling samt uddannelse i ultralydsscanning. 

Lars har arbejdet flere år fuld tid i fodboldklub med diagnostik, behandling, genoptræning, forebyggelse og præstationsfremme. Han har ud over job på idrætsklinikker haft 6 års ansættelse på Idrætsambulatoriet, sygehus Lillebælt. 

Lars forcer hos Musklerogled.dk er udredning og vejledning/genoptræning af komplekse problemer i hofte, knæ og ankler. Derudover foretager Lars ultralydsscanninger. 

Når Lars ikke er hos Musklerogled.dk sidder han i bestyrelsen for Dansk Selskab For Sportsfysioterapi. Siden 2020 som formand.

I fritiden spiller Lars padel tennis, spiller fodbold og løber meget gerne på ski når muligheden byder sig. 

Thea er uddannet fysioterapeut fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i vinteren 2022, og har været hos Musklerogled.dk siden 2020, hvor hun har været med til at varetage holdtræning under sin studietid.

Thea varetager stadig en del af holdtræningen på klinikken – herunder bl.a. ryghold, grundtræningshold og FysioPilates. Thea har stor interesse i genoptræning og træning af forskellige målgrupper – herunder især rygpatienter. Hos Thea er patienten altid i fokus, og det er vigtigt, at den enkelte altid føler sig set og hørt. Hun er desuden ansat som fysioterapeut hos REHPA, Videncenter For Rehabilitering og Palliation.

I sin fritid elsker Thea at være aktiv i form af gymnastik, fitness, yoga og meget andet. Når der ellers er mulighed for det, holder Thea meget af at flyve mod de varmere lande eller at stå på ski i de østrigske alper.

Kasper er uddannet fysioterapeut ved UCL i Odense i 2018, hvor han også var tilknyttet klinikken og Næsby boldklub fra 2017-2018. Nu er han startet med at uddanne sig til kiropraktor på SDU.


Kasper har arbejdet som fysioterapeut i Grønland i 5 år, hvor han har bred erfaring indenfor holdtræning, personlig træning og genoptræning, samt diagnosticering og strukturering af behandlingsforløb.


Derudover har Kasper været tilknyttet Odense eSport som fysisk vejleder, og han har videreuddannelse og kurser indenfor bl.a. idrætsfysioterapi, akupunktur og smertevidenskab.


Når han ikke er på klinikken eller på SDU, kan du finde ham på fodboldbanerne som fodbolddommer, hvor han til daglig er dommer i Danmarksserien og i ungdomsligaerne. Han spænder også flittigt løbeskoene eller hopper på racercyklen, og nævner du et boldspil har han helt sikkert stiftet bekendtskab med det.
Fra sin tid i Grønland har han også en brændende passion for at køre hundeslæde, tage på lange
vandreture og gå på jagt, så hvis du mangler tips og tricks til vandreturen eller bare en god røverhistorie, så
er han altid god for det.

Massør, Zoneterapeut og Akupunktør

Anette er RAB certificeret fysiurgisk massør.

Hun er uddannet i 2001, og har siden 2011 været selvstændig samt arbejdet for Falck Healthcare, i forskellige virksomheder og pensionsordninger.

Anette har speciale i nakke, skulder, ansigt- samt ryg, lænde/balde/hofte problematikker. Hun tilbyder både fysiurgisk massage og wellness behandling.

Anette kan i behandlingen anvende bindevævs-/triggerpunktbehandling, cupping, øreakupunktur,

Japansk Lifting, afspænding af muskler, og optapening af muskelskader.

Anettes behandling kan enten stå alene, eller være en del af et tværfagligt behandlingsforløb sammen med kiropraktor eller fysioterapi.

I fritiden, har Anette stor interesse for vandring

Som officiel RAB-godkendt massør kan vi tilbyde dig behandlinger, der opfylder alle fagligheds- og uddannelseskrav 100%.

Dette er din Tryghed!

RAB fungerer som en slags garantiordning med patientsikkerhed, der tjener til at gøre det nemt og bekvemt for dig at identificere alternative behandler, som rent faktisk opfylder de nødvendige lovkrav til følgende principper. 

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til fysiurgisk massage udført af en RAB godkendt behandler.

Kontakt din sundhedsforsikring for at høre om du kan få tilskud til din behandling. 

Mette er RAB certificeret fysiurgisk massør.

Mette er uddannet massør ved Fyns massage skole i 1999 og efterfølgende Fysiurgisk massør ved Idrætsklinikkens kursuscenter i 2007.

Mette har siden uddannelsen arbejdet såvel selvstændigt, som i ansættelse på forskellige virksomheder, for Falck Healthcare samt forskellige pensionsselskaber.

Mette har speciale i massage af nakke/skulder- samt lænde-/balde-/hofte problematikker. Desuden massage som led i behandlingsplan fra kiropraktor eller fysioterapeut i Musklerogled.dk

Mette deltager løbende i relevante kurser inden for sit fag.

I sin fritid bruger hun en del tid på sin kolonihave med diverse blomster- og byggeprojekter. Derudover holder hun af MC-ture og koncerter.  

Som officiel RAB-godkendt massør kan vi tilbyde dig behandlinger, der opfylder alle fagligheds- og uddannelseskrav 100%.

Dette er din Tryghed!

RAB fungerer som en slags garantiordning med patientsikkerhed, der tjener til at gøre det nemt og bekvemt for dig at identificere alternative behandler, som rent faktisk opfylder de nødvendige lovkrav til følgende principper. 

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til fysiurgisk massage udført af en RAB godkendt behandler.

Kontakt din sundhedsforsikring for at høre om du kan få tilskud til din behandling. 

Emil har arbejdet som massør hos Musklerogled.dk siden 2020.

Emil læser til dagligt klinisk biomekanik på SDU og kan som kiropraktorstuderende med stor fordel drage sin viden ind i sit arbejde som massør. En behandling består primært af massage samt triggerpunktterapi.

Ud over stor interesse for kroppen trives Emil med at tage på opdagelse. Om det er discgolf i Bolbro, en telttur til Norge eller en Jordomrejse, så er Emil klar! Emil har et fantastisk smittende humør og er altid klar til at hjælpe.

Michelle har arbejdet som massør hos Musklerogled.dk siden 2022.

Du har muligvis også spottet hende i receptionen, hvor hun fungerer som afløser.

Michelle læser til dagligt klinisk biomekanik på SDU og har som kiropraktorstuderende en stor interesse for bevægeapparatet. En behandling hos Michelle består primært af massage samt triggerpunktterapi. Behandlingen kan både stå alene eller være et led i et tværfagligt behandlingsforløb sammen klinikkens fysioterapeuter eller kiropraktorer.

Michelle har dyrket gymnastik hele livet og prøver nu kræfter med triathlon i sin fritid.

Til dagligt læser Clara til fysioterapeut på UCL i Odense.
 
I arbejdet som massør på klinikken, bruger hun sin viden om bevægeapparatet og teknikker fra manuel vævsundersøgelse og behandling, som hun har oparbejdet på studiet.
 
Clara har tidligere fungeret som massør hos Næsby Boldklubs 3. divisions herrer, og hjælper til i Næsby Håndbold, så hun har derfor god erfaring at trække på.
 
I fritiden er Clara glad for at være aktiv og elsker at prøve forskellige sportsgrene af, lige fra håndbold til zumba. 
 

Indehaver af Brink Zoneterapi og Akupunktur.

Uddannet Zoneterapeut i 2002 og Akupunktør i 2009 og Mindfulness Instruktør i 2022
Efteruddannelse i Øreakupunktur,  Akupunktur med strøm, Nerverefleks Zoneterapi,  Muskulær Zoneterapi, Baby Zoneterapi og Cupping.

Jane har haft klinik hos Musklerogled.dk siden 2014.

Janes forcer hos Musklerogled.dk er behandling af smerter ved bla. diskusprolaps, spinalstenose, muskelsmerter og hovedpine, men også hormonelle ubalancer, som migræne og menstruationssmerter er en af Janes forcer.

Desuden har Jane også rigtig god erfaring med at behandle for begyndende stress, søvnløshed, spændingshovedpine og babyer med maveproblemer og uro. 

Jane har i 2022 uddannet sig til Mindfulness instruktør, så det er hende du møder, hvis du tilmelder dig et Mindfulness forløb hos Musklerogled.dk

Er RAB-certificeret (Registreret Alternativ Behandler) inden for Akupunktur og Zoneterapi.

I fritiden snøre Jane løbeskoene og er også frisk på en svømmetur i bølgen blå.

Læs mere på brink-zoneterapi.dk

Som officiel RAB-godkendt massør kan vi tilbyde dig behandlinger, der opfylder alle fagligheds- og uddannelseskrav 100%.

Dette er din Tryghed!

RAB fungerer som en slags garantiordning med patientsikkerhed, der tjener til at gøre det nemt og bekvemt for dig at identificere alternative behandler, som rent faktisk opfylder de nødvendige lovkrav til følgende principper. 

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til fysiurgisk massage udført af en RAB godkendt behandler.

Kontakt din sundhedsforsikring for at høre om du kan få tilskud til din behandling. 

Administration

Uddannet Sundhedsservicesekretær 2014 og har været ved Musklerogled lige siden.

Emma tager sig af alt lige fra telefonopkald og bookinger til regnskab og meget mere.

 

Pia er udlært i Intersport inden hun i 2007 blev uddannet lægesekretær.

Hun har været ansat på OUH samt hos en privat praktiserende læge i Odense, inden hun i 2018 fandt vej til Musklerogled.dk.

Det er bl.a. Pia du møder i vores reception samt den ene af stemmerne i telefonen, når du ringer og bestiller tid.

Det er vigtigt for Pia, at alle får en god oplevelse og at du altid føler dig velkommen, når du besøger klinikken.

Margrethe er kiropraktorstuderende og hjælper i receptionen. 

Margrethe er social med flere interesser, specielt for naturen, hvor du kan finde hende gå eller cykle ture. Ønsker altid at hjælpe andre der har brug for det. Kan godt lide at bruge kroppen, uafhængig af hvorledes den lige bliver brugt. 

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev