Akupunktur

Obs videoen viser både akupunktur og zoneterapi

Akupunktur har en stærk smertelindrende effekt, styrker immunforsvaret, regulerer organernes funktion og bringer hormonsystemet i balance.

På vores klinik her i Odense tilbyder vi Akupunktur, som en af vores behandlingsmuligheder. Akupunktur er en vigtig del af traditionel kinesisk medicin og et omfattende lægeligt behandlingssystem, hvis tradition går mere end 5000 år tilbage. De gamle kinesere fandt ud af, at sundhed opretholdes af en energi (Qi), der strømmer igennem kroppens meridianer. På meridianen ligger akupunkturpunkterne, som har forbindelse til kroppens organer. Hvis energien blokeres eller hæmmes i meridianerne, vil der opstå ubalance, som giver udslag i symptomer/sygdom.

Søger du en Akupunktøri Odense?

Behandling hos en akupunktør

Princippet i akupunkturbehandlingen er, at akupunktøren stikker tynde sterile éngangsnåle i bestemte punkter på meridianerne for at stimulere kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – eller i det mindste komme til at fungere bedre. Akupunktur har vist sig at være utrolig effektiv med gode resultater mod en lang række lidelser og smertetilstande. Akupunktur har en stærk smertelindrende effekt, styrker immunforsvaret, regulerer organernes funktion og bringer hormonsystemet i balance. Vores Akupunktør har rigtig god erfaring med smertelindring ved diskusprolaps i lænd eller nakke, migræne, spændingshovedpine, stress, søvnløshed, allergi eller musearm. Derudover kan det hjælpe mod menstruationssmerter, hedeture ifm. Overgangsalder, diverse betændelsestilstande som f.eks. bihulebetændelse eller ved overreaktion på myggestik. Akupunktøren supplerer ofte akupunkturbehandlingen med at sætte strøm til nålene, cupping eller med zoneterapi. Behandlingen står fint alene, men den kan samtidig være en del af et tværfagligt forløb, f.eks. i kombination med kiropraktik og fysioterapi.

Priser

Første gang: 550 kr.

Opfølgende behandling: 500 kr.

Myggestikbehandling: 250 kr.

Rygestop: 1200 kr.

HUSK venligst at melde afbud senest kl. 9.00 på dagen for den aftalte tid. Ved manglende fremmøde vil der blive pålagt et udeblivelsesgebyr på 200 kr.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev