Nakke

SKRIV TIL OS

Vi har stor erfaring med behandling af nakkeområdet.

Smerter i nakken opstår oftest som følge af overbelastning og slitage, men kan også opstå traumatisk som f.eks. i sport eller ved et såkaldt ”piskesmæld” ved bilulykker. Typiske symptomer kan være smerter i nakke og/eller arme, nedsat bevægelighed, svimmelhed, kvalme og hovedpine. Vi ser hos Musklerogled.dk mange patienter med simple overbelastningssmerter i nakken grundet ensidigt arbejde i håndværk, industri samt på kontor. Men vi ser også de mere komplekse nakkesmerter evt. med udstråling til armene som følge af diskusprolaps eller slidforandringer i nakken. Derudover oplever vi også de traumatisk opståede smerter. Det kan være efter bilulykker, under sportsaktivitet eller ved ridning, hvor rytteren er faldet af hesten og har slået nakken.

Din specialist i behandling af nakken

Mange årsager til nakkesmerter​

Stress og depression kan medvirke til nakkesmerter. Undersøgelse og behandling vil ofte – men ikke altid – foregå som et tværfagligt samarbejde mellem fysioterapeuten og kiropraktoren. Kiropraktoren sørger for, at du kan bevæge dine led optimalt, mens fysioterapeuten sørger for symptom- og smertelindring, mobilitet, genoptræning og vejledning. I Musklerogled.dk har du desuden mulighed for at genoptræne på skulder/nakke hold. Vi har mulighed for at tage et røntgenbillede af din nakke, hvis behovet opstår, ligesom kiropraktoren har mulighed for at henvise dig til MR-scanning, hvis dette er indiceret.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev