Knæ / hoftehold

Vi tilpasser træningen, så den passer til dine behov og skader.

Hvis du døjer med gener og smerter i dine knæ og/eller dine hofter, så kan vi hos Musklerogled.dk tilbyde flere forskellige former for holdtræning. På holdet for knæ og hofter er et tilbud til dig, som gerne vil træne på et højere niveau end på hold ”GLAD knæ/hofte”. På holdet har vi i høj grad fokus på progressiv styrketræning af musklerne i benene samt den styrkende stabilitetstræning af leddene. Holdtræning for knæ og hofter er til dig, der har afsluttet dit GLAD knæ/hofte-forløb, og som gerne vil fortsætte din træning. Knæ of hofte holdet er mere udfordrende end vores GLAD knæ/hofte-hold. Det er i lige så høj grad til dig, som har en skade i knæ eller hofter som f.eks. menisk- og ledbåndsskader. Hvis du er i tvivl om, hvad dine gener fra knæ eller hofte skyldes, så vil det være en god idé først at blive set og vurderet individuelt af en fysioterapeut. Hermed kan vi tilpasse træningen, så den passer bedst muligt til netop dig. 

Holdtimen starter med opvarmning på en kredsløbsmaskine, hvorefter vi tager fat på vores faste styrketræningsprogram. Fysioterapeuten sørger du at du vil blive startet forsigtigt op i styrketræningen og blive introduceret grundigt til dette. Efter styrketræningen laver vi fælles stabilitetstræning som altid varierer.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev