Firmatræning

Tag din kollega under armen og deltag i firmatræning

Har du overvejet, om din arbejdsplads skulle begynde at træne sammen, eller har du slet ikke skænket det en tanke? Uanset hvad bør du læse med her. Sundhed er nemlig sat på dagsordenen hos danske arbejdspladser, og der bliver mange steder sat tid af i arbejdstiden, så medarbejderne kan komme ud og bevæge sig. Det kan være både sjovt og energifornyende med en omgang træning, og det har vi alle brug for en gang imellem. Foreslå det for din leder eller tag din kollega under armen efter arbejde og deltag i firmatræning sammen med Musklerogled.dk.

Firmaidræt hos Musklerogled.dk

Få et tilbud

Det er sjovt

Et godt arbejdsmiljø

Firmatræning bliver mere og mere populært

Virksomhederne har længe bemærket fordelene ved forskellige former for firmatræning. Ved at give medarbejderne mulighed for at være fysisk aktive kan man bidrage til at forbedre den generelle sundhed og trivsel på hele arbejdspladsen. Derudover kan det skabe en følelse af kammeratskab blandt medarbejderne og virkelig bidrage til det gode fællesskab. Udover at forbedre den fysiske sundhed kan deltagelse i firmatræning hjælpe medarbejderne med at udvikle nøglekompetencer som f.eks. kommunikation og samarbejde. Ring og hør meget mere om jeres muligheder!

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev