Graviditetstræning

Forebyg smerter og gener med graviditetstræning

Er du gravid, og overvejer du, om træning målrettet et graviditetsforløb kunne være noget for dig? Så læs mere om det her.

Hos Musklerogled.dk tilbyder nemlig holdtræning for kvinder under deres graviditet. Her har vi fokus på at forebygge bækkensmerter, få mere overskud samt reducere risikoen for komplikationer og gener før og under din graviditet. Holdet er således både for dig, som inden din graviditet har været i god fysisk form og gerne vil vedligeholde dette, men det er i lige så høj grad for dig, som ikke er træningsvant og nu gerne vil i bedre form inden den forestående fødsel.

Træningen varetages af en kiropraktor eller fysioterapeut, og selvom det foregår som fællestræning, så vil dine behov og grænser altid blive tilgodeset.

Graviditetstræning hos Musklerogled.dk

En stærk gravid krop

Fleksibilitet

Du styrer tempoet

Er det godt at træne som gravid?

Mange gravide kvinder tror fejlagtigt, at det kan skade barnet eller en selv, hvis man træner under sin graviditet. I virkelighed er træning af den gravide krop en rigtig god ide, og der er mange fordele forbundet med det. Man kan selvfølgelig have forskellige forudsætninger inden, og derfor kan man måske ikke holde til det samme, som en anden gravid kan. Fælles er dog, at træning styrker din krop til den hårde opgave, som venter forude, og det øger samtidig sandsynligheden for en sundere graviditet – samt reducerer risikoen for komplikationer. Vi lover, at vi passer godt på dig gennem hele forløbet. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt du bør deltage på holdet, så ring til os – vi hjælper og rådgiver dig!

Priser

Træningen på holdet varetages af kiropraktor eller fysioterapeut, og tager udgangspunkt i en evidensbaseret tilgang hvor vi ser muligheder fremfor begrænsninger – det vil derfor være meget alsidig træning og bevægelse af hele kroppen, såvel som bækkenbunden, som styres af dine oplevelser og erfaringer. Vi træner i fællesskab, men altid med mulighed for individuelle tilpasninger efter behov.


Onsdag kl. 17-18


Instruktør: Kiropraktor Kirstine Grave


595kr for 7 ugers forløb

Ofte stillede spørgsmål:

Besøg os på klinikken eller ring til os på tlf. 66 18 11 50. For at få adgang til vores hold skal du købe en træningspakke (se kort og priser under fanen “Holdtræning”). På denne måde får du adgang til vores online booking, og booker dig ind de dage du og dit barn gerne vil komme og træne. Det er på denne måde meget fleksibelt for jer. 

Rigtig mange kvinder oplever i mere eller mindre grad smerter eller gener i løbet af sin graviditet. Disse smerter er som udgangspunkt naturlige, og ikke et tegn på skade. Du må derfor gerne være fysisk aktiv under din graviditet, selvom du oplever dette. Vi vil tilpasse din træning herefter. 

Det er som udgangspunkt din læges eller jordemoders opgave at stoppe motion i graviditeten. Hvis du har alvorlige sygdomstilstande skal du først rådføre dig med en af disse før du tilmelder dig holdet. 

Tidligere kontraindikationer for at træne under graviditet, som IKKE længere bør være årsag til at fravælge motion: Forhøjet blodtryk, overvægt, gentagne abort, afkortet livmoderhals, flerfoldsgraviditet, epilepsi, anæmi (blodmangel), inaktiv livsstil, tidligere historik med for tidlig fødsel eller væksthæmmet foster. 

Ja! Vi vil hele tiden tilpasse træningen så den passer til dig, og de udfordringer du måtte opleve.

Nej! Ved at være fysisk aktiv under hele din graviditet reducerer du risikoen for spontan abort og for tidlig fødsel med op imod 40 %. Motion har altså en meget beskyttende effekt. 

Ring til os på tlf. 66 18 11 50, og bed om at tale med vores fysioterapeut Helene. Så finder I sammen ud af om det er den rigtige løsning for dig. 

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev