Behandling

Hos Musklerogled.dk er vi stolte af, at vores klinik omfatter så bred en vifte at behandlingsmuligheder, så vi kan hjælpe så mange som muligt. Vores personale tilbyder behandlinger inden for kiropraktik, fysioterapi, zoneterapi, akupunktur og fysiurgisk massage. Vi er specialister i muskel- og ledsmerter.

SKRIV TIL OS

Et tværfagligt samarbejde sikrer dig bedre behandling

En behandling hos Musklerogled.dk kan enten foregå hos én behandler eller tværfagligt mellem to eller flere behandlere. På den måde sikrer vi os, at du får den absolut bedste behandling ud fra dine ønsker og behov, som passer til karakteren af dine symptomer. Har du f.eks. nakke- og skuldersmerter vil den manuelle behandling ofte foregå hos en kiropraktor, mens eventuelle øvelser aftales med en fysioterapeut i klinikken. Har du udstrålende smerter til benet pga. en nerve, der er i klemme i ryggen? Så vil din behandlende kiropraktor tage sig af dine rygsymptomer, men anbefale dig akupunktur som smertelindring til symptomerne i benet. Er dine symptomer både relateret til muskler og led, vil et tværfagligt forløb mellem kiropraktor og massør måske være den optimale løsning. Hvor der er behov for det, har vi mulighed for at tage røntgen eller foretaget en ultralydscanning. Vi vil naturligvis altid have patientens ønsker i centrum.

Alt på et sted

Vi vil gerne tilbyde vores klienter den ultimative behandling og muligheden for at få alt på et sted, uanset alder eller problemområde. Er du f.eks. ramt af flere skader, så kan du være sikker på at blive hørt og få den rette behandling, som får dig godt videre.

Effektiv træning med en fysioterapeut eller personlig træner

Foruden de tværfaglige kiropraktiske behandlinger tilbyder vi en lang række muligheder for træning enten på egen hånd eller i fællesskab med en fysioterapeut eller personlig træner. Derudover har vi også mange forskellige træningshold. Et behandlingsforløb hos en enkelt behandler kan sagtens stå alene, men vi sætter tværfaglighed højt for din skyld, så du får de bedste forudsætninger for bedring. Ofte tilbyder vi derfor også træning som en del af din behandling i helt nye træningsomgivelser. Vores behandlere tager løbende kurser og gennemgår videreuddannelse for at holde sig opdaterede og sikre, at du får den absolut bedste behandling ud fra de nyeste anbefalinger. Hvis du har brug for faglig og kyndig behandling, hvor du bliver taget seriøst og føler dig hørt, så er Musklerogled.dk stedet for dig.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik her i Odense, og du er altid velkommen til at henvende dig for rådgivning eller ved eventuelle spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig!

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev