Skulder

SKRIV TIL OS

Det er et komplekst område, der kræver en grundig undersøgelse for at fastlægge årsagen.

Vi ser hos Musklerogled.dk mange med smerter i skulderen som følge af overbelastning eller uheld og traumer relateret til sport eller arbejde. Smerter i skulderen kan også opstå som et resultat af instabilitet i skuldrene efter et uheld eller traume. Det kan ligeledes være hypermobilitet i leddene eller en såkaldt ”frossen skulder”, der kan også være årsagen til smerterne. Symptomerne kan være konstante eller give sig til kende ved arbejde, aktivitet eller sport. Skulderen er et enormt mobilt led, og stabiliteten omkring skulderen er derfor i høj grad afhængig af din kontrol over musklerne.

Har du smerter i din skulder?

Hvis du går rundt med smerter eller ubehag i den ene eller begge skuldre, så bør du få det tjekket af en professionel. Hos Musklerogled.dk står vi klar til at hjælpe dig, så vi i fællesskab kan finde årsagen til dine smerter. Vi arbejder ofte tværfagligt i klinikken, så du kan opleve at blive behandlet af både en kiropraktor og en fysioterapeut. Ring til os eller book tid her på siden.

Stammer dine skuldersmerter fra nakken eller omvendt?

Når vi behandler skuldre- og nakkeproblemer, så hænger de to områder ofte sammen. En del nakkeproblemer kan nemlig stråle ned mod skulderen og forårsage nedsat bevægelighed og eventuelle smerter – eller dine skulderproblemer kan give smerter i nakken. Det komplekse område gør, at en grundig undersøgelse er særlig vigtig for at fastlægge årsagen til dine smerter.

Undersøgelse og behandling hos Musklerogled.dk vil typisk foregå som et tværfagligt samarbejde mellem fysioterapeuten og kiropraktoren. Kiropraktoren sørger for, at du kan bevæge dine led optimalt omkring skulderen, mens fysioterapeuten sørger for symptom- og smertelindring, mobilitet, genoptræning og vejledning. Hos Musklerogled.dk har du desuden mulighed for at genoptræne dit ramte område på vores ”Nakke og skulder”-hold. Vi har desuden mulighed for at tage et røntgenbillede eller en ultralydsundersøgelse af skulderen, hvis der er behov for det.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev