Fysiurgisk massage

SKRIV TIL OS

En effektiv massageform med fuld fokus på dine muskler og led.

Her hos Musklerogled.dk i Næsby i Odense tilbyder vi massage til vores klienter. Denne behandlingsform kan være et rigtig godt supplement til andre behandlingsformer eller have en fremragende effekt alene, hvis symptomerne primært er muskulært betinget. Vores behandlere er uddannet fysiurgiske massører, og behandlingen foregår ene og alene ved brug af deres hænder. Så er der gennem hele forløbet føling med dine problematikker og skader. Flere af vores massører er RAB-godkendte, hvilket er vigtigt for samarbejdet med eventuelle sundhedsforsikringer. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvad det kan gøre for dig.

Har du brug for massage i Odense?

Behandling med fysiurgisk massage

Der er fuld fokus på dine muskler og led, når du vælger en fysiurgisk massage.

I denne massageform anvendes der fysioterapeutiske teknikker til at forbedre kroppens funktion og herunder musklernes fleksibilitet og styrke. Denne massageform kan også hjælpe med at reducere smerter og inflammation samt hovedpine, stress og angst eller forbedre din søvn.

Det sker ved teknikker som udstrækning og mobilisering, som skal løsne op for eventuelle spændinger og forbedre dine bevægelsesmuligheder.

Behandlingen er til dig, som ønsker at forbedre dit generelle helbred, eller som har brug for at komme sig over en skade. Få dit bevægelsesapparat til at fungere optimalt med en fysiurgisk massage.

 

Har du brug for massage i Odense?

Facelifting - Wellness behandling

Wellness facelifting er en kombination af japanske lifting og ansigtszoneterapi.

Der benyttes massageteknikker kombineret med zoneterapi, akupressur (punkts stimulering) og lymfedrænage i ansigtet. 

Vi spænder ubevidst hele tiden ansigtets muskler, og dette forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har smerter eller er anspændte. 

De specielle massageteknikker hjælper til at fjerne spændinger i ansigtsmusklerne, hvorved vævet løftes,  glattes og opstrammes.

Så selvom det primært er ansigtets muskler og væv, der behandles, stimulerer lifting hele kroppen og forbedrer det generelle velbefindende, da behandlingen også påvirker organerne og kroppens egen evne til afbalancering af eventuelle ubalancer.

De forskellige hud- og vævsopstrammende teknikker har en styrkende og dybt afslappende virkning både fysisk og psykisk.

 

Behandlingen varer ca. 75 minutter og er meget afslappende – nærmest meditativ.

Priser

Prisen for 20 minutters massage: 190 kr.

Prisen for 30 minutters massage: 260 kr.

Prisen for 45 minutters massage: 390 kr.

Prisen for 60 minutters massage: 510 kr.

Prisen for 5 turs klippekort massage: 1150 kr. 

Prisen for 30 minutters massage via sundhedsforsikring (RAB godkendt): 300 kr.

Prisen for Wellness facelifting: 630 kr.

HUSK ved for sent afbud/udeblivelse koster det 75 % af normalprisen.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev