I form efter fødsel

SKRIV TIL OS

Bevægelse for både mor og baby

Det er en stor fornøjelse, at vi hos Musklerogled.dk kan tilbyde træning til kvinder, der lige har været igennem graviditet og fødsel. At få en baby er en af de mest fantastiske oplevelser, men det er også en tid, hvor kroppen skal kunne holde til meget og gennemgår store forandringer. Derfor kan træning efter fødsel være en god måde at genvinde sin styrke på og tage kontrollen over ens krop igen. Hos os bliver I form efter fødsel varetaget af en fysioterapeut, hvor der er fokus på en meget alsidig træning og bevægelse af hele kroppen. Vi træner din bækkenbund, hvor der bliver taget særlig hensyn til dine oplevelser og erfaring. Vi træner i fællesskab, men der vil altid være mulighed for individuelle tilpasninger. Man er naturligvis velkommen til at tage sin baby med på holdet.

Efterfødselstræning for mor og baby hos Musklerogled.dk

Få styrken tilbage

Fleksibilitet

Du styrer tempoet

Genopret kroppens styrke

At føde er en fantastisk bedrift, der kræver en stor indsats af din krop. Derfor er det fornuftigt at overveje træning efter fødslen. Det hjælper med at genoprette kroppens styrke, balance og fleksibilitet. Derudover kan denne træningsform også forebygge og behandle nogle af de problemer, som kan opstå under og efter en gravitet. Det kan f.eks. være ryg- og lændesmerter samt knæ- eller hoftegener. For mange mødre kan tanken om at komme tilbage i form være skræmmende, men det er altså en god ide at prioritere det og dit generelle helbred. Med de helt rigtige øvelser tilpasset en efterfødselskrop kan du hurtigt få styrke i kroppen igen.

I form efter fødsel-Hold

Har du født og går hjemme på barsel? Og har du brug for at komme igang med fysisk aktivitet ovenpå graviditet og fødsel? Så er “I form efter fødsel” noget for dig og din baby.

Her er der både plads til dig som har været fysisk aktiv før og under din graviditet, men mindst lige så meget til dig som ikke er træningsvant og gerne vil igang.

Træningen på holdet varetages af fysioterapeut, og tager udgangspunkt i en evidensbaseret tilgang hvor vi ser muligheder fremfor begrænsninger – det vil derfor være meget alsidig træning og bevægelse af hele kroppen, såvel som bækkenbunden, som styres af dine oplevelser og erfaringer. Vi træner i fællesskab, men altid med mulighed for individuelle tilpasninger efter behov.

 

Tirsdage kl. 9-10

Instruktør: Fysioterapeut Helene Hollensberg

Pris:

Køb en træningspakke der passer til dit ønske og behov. I form efter fødsel tilhører gruppe 1 i vores træningspakke. Du betaler kun for de gange de deltager og har mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

For yderligere info om priser tjek her

Ofte stillede spørgsmål:

Besøg os på klinikken eller ring til os på tlf. 66 18 11 50. For at få adgang til vores hold skal du købe en træningspakke (se kort og priser under fanen “Holdtræning”). På denne måde får du adgang til vores online booking, og booker dig ind de dage du og dit barn gerne vil komme og træne. Det er på denne måde meget fleksibelt for jer. 

Mange venter med at gå igang med at starte eller genoptage deres træning efter deres 8 uger tjek ved lægen – mange kan dog ofte gå i gang langt tidligere. Opstart af fysisk aktivitet / træning efter fødsel afhænger meget af hvordan du har det. Hvis det føles OK når du bevæger dig rundt i dagligdagen, så kan du overveje at begynde at træne. Hvis du fx har været fysisk aktiv helt frem til din fødslen, vil du typisk kunne gå igang med at genoptage dette tidligere end andre. At gå igang med at træne kort tid efter fødslen har ikke nogen negativ effekt på bækkenbunden. Så når du føler dig klar starter vi dig stille og roligt op.  

Ja! Det anbefales dog at du venter med at starte på holdet til 4-6 uger efter dit kejsersnit. Opstart på træning vil her afhænge af dit smerteniveau, træthed og opheling af arret. 

Sagtens. Du kan komme og træne med indtil dit barn er omkring 13 måneder. 

ALT er tilladt på vores babyhold, og alle aktiviteter sker på børnenes behov. Har du derfor brug for at give dit barn mad, så trækker du dig under træningen og tager den tid du har brug for. Vi har både faciliteter til at varme flasker og bleskift. 

Nogle mødre sidder med et sovende barn i favnen hele timen og deltager ikke fysisk, men suger i stedet inspiration til sig. 

Ring til os på tlf. 66 18 11 50, og bed om at tale med vores fysioterapeut Helene. Så finder I sammen ud af om det er den rigtige løsning for dig. 

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev