Håndled og fingre

SKRIV TIL OS

Vi har mulighed for at tage et røntgenbillede eller en ultralydsundersøgelse, hvis der er behov for det.

Der er mange årsager til, at vi oplever smerter i vores håndled eller fingre. Vi ser ofte, at smerterne er opstået som følge af overbelastning og slitage, men de kan også opstå mere traumatisk som f.eks. i sport eller anden lignende aktivitet. Vi ser hos Musklerogled.dk patienter med håndleds- og fingersmerter som følge af ensidigt og gentagende arbejde i f.eks. håndværk og industri eller på kontor. Derudover ser vi også smerter opstået mere akut- både i forbindelse med sport og arbejde. Nogle af vores patienter med smerter i håndled eller fingre oplever også ledforandringer som resultatet af leddegigt eller slidgigt. Yderligere har vi også patienter, hvor årsagen skal findes i en dysfunktion i området. Smerter vil altid være meget individuelle, hvorfor vi altid foretager en grundig undersøgelse af dit skadesområde.

Har du smerter i håndled og fingre?

Så er du altid velkommen til at kigge forbi klinikken, kontakte os eller booke en tid online. Hos Musklerogled.dk i Odense kan du få behandling af en kiropraktor eller fysioterapeut, hvis du går rundt med smerter i dine håndled og/eller fingre. Hos os er du garanteret professionel og faglig behandling.

Få optimal bevægelse i dine led

Vi undersøger dig altid grundigt inden eventuel behandling, så vi kan fastlægge årsagen til dine smerter og problemer i håndled og/eller fingre. Behandlingen af håndled og fingre kan foregå ved både kiropraktor og fysioterapeut eller begge dele. Det kommer an på, hvor stort og kompleks dit problem er. Behandlingen hos en kiropraktor sørger for, at du kan bevæge dine led optimalt igen, mens fysioterapeuten sørger for symptom- og smertelindring, genoptræning og vejledning. Det vil ofte være et samspil mellem flere behandlere, der sikrer dig det bedste resultat. Vi har desuden muligheden for at tage et røntgenbillede eller en ultralydsundersøgelse af din hånd og fingre, hvis der er behov for det. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at råde og vejlede dig.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev