Svimmelhed

Book tid nu

Ligesom ved hovedpine kan der være flere årsager til, at du oplever svimmelhed, og der findes flere former for svimmelhed. Nogle typer er meget afhængige af din stilling i kroppen, f.eks. hvis du rejser dig hurtigt fra stolen. Andre gange bliver svimmelhed fremprovokeret ved, at du drejer hovedet eller vender dig i sengen. Nogle har fornemmelsen af, at de hælder lidt til den ene side, og andre oplever, at gulvet gynger.

Fælles for svimmelhed er, at det er en oplevelse, som din hjerne skaber pga. noget i dit indre øre, eller i forbindelse med at du bearbejder sanseindtryk (hvis du er ramt af stress, har slået hovedet el. lign.) Hovedpine og svimmelhed kan af og til forekomme samtidig.

Nerverne i dine øjne, indre øre og nakke er tæt forbundet, og derfor giver det god mening at tjekke din nakke, hvis du lider af svimmelhed. Derudover kan det være nødvendigt for os at henvise dig til en ørelæge, hvis vi fatter mistanke til, at du f.eks. kan lide af øresten.

På klinikken er de fleste af vores patienter med svimmelhedssymptomer personer, der har slået hovedet, er kørt galt i bil (f.eks. i forbindelse med et piskesmæld) eller føler sig stresset. Svimmelheden kan også skyldes, at du mangler at stimulere dit balanceorgan.

Hos Musklerogled.dk er vores kiropraktorer specialister i at undersøge og behandle hovedpine og svimmelhed.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!