Iskiassmerter

Book tid nu

Iskias er populært udtryk, som ofte benyttes, når man taler om baldesmerter og smerter, der stråler ned i benet. Der kan være mange årsager til disse former for smerte: Symptomer i benene kan f.eks. opstå, hvis du har en låsning i lænden eller i bækkenet, en diskusprolaps i lænden, problemer med din hofte eller en påvirket nerve i din balde eller dit ben.

Vores kiropraktorer er specialister i at undersøge, behandle og rådgive dig i forhold til dit iskiasproblem. Er vi i tvivl om, hvorfra symptomerne stammer, har vi mulighed for at tage et røntgenbillede på vores egen klinik for at komme diagnosen nærmere.

Uanset årsagen til dit iskiasproblem vil du højst sandsynligt – relativt hurtigt – opleve en forbedring af din skade, når du er startet et behandlingsforløb hos en af vores kiropraktorer eller fysioterapeuter. De vil også instruere dig i, hvordan du kan aflaste din krop, og hvordan du kan lave øvelser derhjemme. Nogle patienter har desuden rigtig god effekt af zoneterapi, akupunktur eller massage som et led i deres behandling, og disse former for behandling tilbyder vi også hos Musklerogled.dk.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!