Kiropraktik i Odense

Kiropraktor i Odense - specialister inden for muskel- og ledsmerter

Hos Musklerogled.dk arbejder vores kiropraktor i Odense hver dag for at forbedre din funktions- og smertetilstand, så du kan opleve en hverdag med færre smerter og mere energi. Vi gør alt, hvad vi kan, så du får den helt rigtige behandling ud fra dine ønsker, forudsætninger og behov. Alle vores kiropraktorer har en 5-års universitetsuddannelse bag sig, hvorefter der opnås autorisation og ret til at praktisere. Det giver dig en professionel og faglig behandling.

Vores arbejde med kiropraktik i Odense består i at diagnosticere, forebygge og behandle de symptomer, som du har, der er relateret til din krops muskler, knogler, sener og led. Et af vores kerneområder inden for kiropraktik er nakke-, skulder- og rygproblematikker, hvor vi har særlig stor erfaring og kompetencer. Desuden har vi hos Musklerogled.dk specialiseret os inden for idrætskiropraktik, baby- og børnehandling samt genoptræning efter hovedtraumer og kroniske smerter. Vi kan derfor også hjælpe dig, når du har brug for en kiropraktor i Odense. 

En kiropraktisk klinik med stor faglig viden

Behandling

Forebyggelse

Genoptræning

Har du brug for anden behandling udover kiropraktik i Odense?

Vi vægter tværfaglighed højt. Det betyder, at hvis der er behov for andet end kiropraktik, så inddrager vi også klinikkens andre behandlere i et tværfagligt forløb, som eks. fysioterapi. På den måde får du den ultimative behandling. Vi har mulighed for at tage røntgen og/eller lave en ultralydsscanning af dig i klinikken helt uden ventetid. Hvor der er behov, kan vi desuden viderehenvise dig til MR-scanning på OUH, til undersøgelse på Rygcenter Syddanmark i Middelfart eller til Idrætsmedicinsk Ambulatorium. Kiropraktisk behandling hos vores kiropraktor i Odense kræver ikke henvisning fra egen læge. Vi samarbejder med langt de fleste sundhedsforsikringer. Har du en sundhedsforsikring, kan du sandsynligvis få dækket alle udgifter i forbindelse med behandling hos os. Der ydes desuden tilskud fra sygesikringen Danmark. Hvis du har brug for en professionel og dygtig kiropraktor i Odense, så er du havnet det rigtige sted.

Kiropraktik i Odense - kiropraktisk behandling

Når du får en kiropraktisk behandling hos os, så begynder vi med at fastlægge dit sygdomsforløb, hvorefter vi undersøger dig grundigt. I fællesskab lægger vi en plan for dit behandlingsforløb. Ud over den gængse manipulationsbehandling tilbyder vi diverse mobiliseringsteknikker, akupunktur (dry needling), triggerpunktbehandling, k-laser mv. Vores kiropraktor i Odense rådgiver dig i bevægelse, medicin, arbejdsstillinger og en eventuel sygemelding, så du får de bedste råd med på vejen, som kan mindske din skade og gøre håndteringen af smerter mere tålelig. En fysioterapeut eller kiropraktor i Odense kan vejlede dig i eventuelle øvelser. Hos Musklerogled.dk er der fokus på hele din krop og ikke kun det ramte område.  Vores klinik tilbyder behandling med kiropraktik i Odense af både børn og voksne. Herunder kan du se nogle af de typiske skavanker, som en kiropraktor kan hjælpe dig med.

 

Spædbørn   

Børn

Unge

Voksne

Seniorer

Favoritside/skævt kranie

Hovedpine

Hovedpine eller migræne

Nakke/skuldersmerter, evt med udstråling i arme/ben

Nakke/skuldersmerter, evt med udstråling i arme/ben

Mavebesvær

 

Hold i nakke eller ryg

Hold i nakke/ryg

Lændesmerter, evt med udstråling i balde/ben

Lændesmerter, evt med udstråling i balde/ben

Motorisk uro/søvnbesvær

Vækstrelaterede gener i ryg i forbindelse med vækstspurt

Symptomer relateret til idræt af overbelastningskarakter

Akut hold i nakke el ryg.

Facetledssyndrom

Akut hold i nakke el ryg.

Facetledssyndrom

Spise-vanskeligheder

 

Symptomer relateret til idræt og fritid – akutte 

Iskiasproblematikker

Iskiasproblematikker

Motoriske vanskeligheder

 

Smerter relateret til inaktivitet?

Hovedpine og migræne

Hovedpine

Spædbarnskolik

 

 

Bækkensmerter

Spinalstenose

KISS/KIDD syndrom

 

 

Diskusprolaps

Frakturer som følge af knogleskørhed/

osteoporose

 

 

 

Whiplash/hovedtraume

 

Priser

Priser i henhold til gældende overenskomst takster

https://www.danskkiropraktorforening.dk/behandling/priser-og-tilskud/

Vi har overenskomst med sygesikringen og dermed dækker sundhedsforsikringer typisk det fulde beløb.

Mulighed for tilskud fra sygeforsikringen Danmark

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/kiropraktik

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev