I form efter fødsel

Har du født og går hjemme på barsel? Og har du brug for at komme igang med fysisk aktivitet ovenpå graviditet og fødsel? Så er “I form efter fødsel” noget for dig og din baby.

Her er der både plads til dig som har været fysisk aktiv før og under din graviditet, men mindst lige så meget til dig som ikke er træningsvant og gerne vil igang.

Træningen på holdet varetages af fysioterapeut, og tager udgangspunkt i en evidensbaseret tilgang hvor vi ser muligheder fremfor begrænsninger – det vil derfor være meget alsidig træning og bevægelse af hele kroppen, såvel som bækkenbunden, som styres af dine oplevelser og erfaringer. Vi træner i fællesskab, men altid med mulighed for individuelle tilpasninger efter behov.

Dele af træningen vil foregå sammen med dit barn, men vi tager os også lidt tid til at lege med børnene ud fra Baby-Tummel konceptet så de også får en masse ud af at være med til træning.

Tirsdage kl. 9-10

Opstart d. 3. maj

Instruktør: Fysioterapeut Helene Hollensberg

Pris: 

8 gange: 1270

12 gange: 1590

16 gange: 1900

30 gange: 3000

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan tilmelder jeg mig?

Besøg os på klinikken eller ring til os på tlf. 66 18 11 50. For at få adgang til vores hold skal du købe et klippekort (se kort og priser under fanen “Holdtræning”). På denne måde får du adgang til vores online booking, og booker dig ind de dage du og dit barn gerne vil komme og træne. Det er på denne måde meget fleksibelt for jer. 

Hvornår må jeg starte på holdet efter jeg har født? 

Mange venter med at gå igang med at starte eller genoptage deres træning efter deres 8 uger tjek ved lægen – mange kan dog ofte gå i gang langt tidligere. Opstart af fysisk aktivitet / træning efter fødsel afhænger meget af hvordan du har det. Hvis det føles OK når du bevæger dig rundt i dagligdagen, så kan du overveje at begynde at træne. Hvis du fx har været fysisk aktiv helt frem til din fødslen, vil du typisk kunne gå igang med at genoptage dette tidligere end andre. At gå igang med at træne kort tid efter fødslen har ikke nogen negativ effekt på bækkenbunden. Så når du føler dig klar starter vi dig stille og roligt op.  

Jeg har fået kejsersnit, kan jeg træne med på holdet?

Ja! Det anbefales dog at du venter med at starte på holdet til 4-6 uger efter dit kejsersnit. Opstart på træning vil her afhænge af dit smerteniveau, træthed og opheling af arret. 

Kan jeg deltage selvom jeg ikke har en nyfødt?

Sagtens. Du kan komme og træne med indtil dit barn er omkring 13 måneder. 

Kan jeg amme, give flaske, og skifte ble?

ALT er tilladt på vores babyhold, og alle aktiviteter sker på børnenes behov. Har du derfor brug for at give dit barn mad, så trækker du dig under træningen og tager den tid du har brug for. Vi har både faciliteter til at varme flasker og bleskift. 

Nogle mødre sidder med et sovende barn i favnen hele timen og deltager ikke fysisk, men suger i stedet inspiration til sig. 

Jeg er stadig i tvivl om, om jeg kan deltage på holdet, hvad gør jeg?

Ring til os på tlf. 66 18 11 50, og bed om at tale med vores fysioterapeut Helene. Så finder I sammen ud af om det er den rigtige løsning for dig. 

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!