Tilskud til kiropraktisk behandling hos dig med udstrålende smerter

Vi har mange indlæg

Vidste du at du kan få tilskud til kiropraktisk behandling, hvis du udviser symptomer på prolaps/protrusion i lænd eller nakke, eller spinalstenose i lænden?

Overordnet betyder det, at har du udstrålende symptomer til under knæ- eller albueniveau, der stammer fra hhv lænd eller nakke, så kan du gå til ca 30-50 pct. reduceret pris ifht normalprisen.

Vi ved fra erfaring af udstrålende symptomer typisk kan have et lidt længere forløb end “simple” smerter fra ryg og nakke. Langt de fleste kommer sig dog rigtig fint i løbet af nogle uger/måneder.

Blog 2

For at opnå tilskud bliver du sat i “pakkeforløb”, hvor der er faste statuskontroller, der skal overholdes efter hhv 2, 4, 8 og evt 12 uger, mhp evt. vurdere dine fremskridt. Derudover mødes vi efter behov mellem disse kontroller. Øvelsesvejledning vil typisk foregå hos en af vore fysioterapeuter.

Til statuskontrollerne vil vi naturligvis ændre planen for dit forløb, såfremt der ikke er fremskridt. Vi vil bla. kunne henvise dig til en MR scanning og til rygcentret for 2.nd opinion/kirurgisk vurdering.

Døjer du med akutte eller kroniske symptomer fra nakke/lænd, som stråler ned i arme/ben, så kontakt os gerne for uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig.

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev