Seniorhold

SKRIV TIL OS

Det er aldrig for sent at begynde en aktiv livsstil med træning.

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi seniorhold til dig som er 65+ år, og som gerne vil opnå eller vedholde en sund og aktiv livsstil så længe som muligt. Mange oplever at balancen ikke er hvad den har været i takt med, at alderen stiger. Derudover vil mange også opleve at gangfunktionen halter, eller at nogle dagligdagsaktiviteter bliver vanskeligere at klare selv. Heldigvis er det aldrig for sent at begynde at træne, og der vil altid være et godt grundlag for forbedring.

Vil du være en del af vores seniorhold i Odense?

Så er du velkommen til at henvende dig til os hos Musklerogled.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at booke en tid, besvare dine spørgsmål eller vejlede dig i forhold til din træning. Hvis du synes, at vores seniorhold lyder som noget for dig, så meld dig til allerede i dag.

God træning på holdet for seniorer

På seniorholdet træner vi med det formål, at man skal kunne klare sig selv i hverdagen længst muligt – og ikke mindst blive ved med at kunne gøre de ting man har lyst til. De fleste mennesker, der træner på seniorholdet, døjer med en eller flere skavanker. Du vil derfor aldrig være alene med dine begrænsninger. De mest almindelige problemstillinger kan være osteoporose (knogleskørhed), rygsmerter, dårlige knæ eller hofter, dårlig balance eller dårlig gangfunktion. Vores seniorhold varetages af en dygtig fysioterapeut, som altid vil tage hensyn til den enkeltes niveau og problemstillinger. Seniorholdet er bygget således op, at man starter med at træne konditionen på vores kredsløbsmaskiner under professionel vejledning af en fysioterapeut. Herefter trænes der i styrketræningsmaskiner for at gøre musklerne stærkere. Desuden suppleres træningen altid af stabilitetstræning for mave- og ryg samt balancetræning hvor man får støtte fra fysioterapeuten. 

Hold dig opdateret ifht nyheder på klinikken samt tips om forebyggelse og behandling af skader/skavanker i kroppen. Få desuden info hver gang vi har konkurrencer i klinikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev