Zoneterapi

Book tid nu

Zoneterapi er en behandlingsform, der søger at påvirke kroppens balance gennem reflekszoner primært på fødderne.

Vores zoneterapeut er også uddannet såkaldt nervereflekszoneterapeut, og hun bruger nerverefleks zoneterapien sammen med den traditionelle zoneterapi.

Med nervereflekszoneterapi har man en direkte vej til et hurtigt og effektivt resultat. Her arbejdes direkte på kroppens nervesystem i form af reflekspunkter på fødderne. Metoden anvendes både som diagnose og som behandling, idet man lokaliserer de ømme punkter. Kun når en nervestruktur er overbelastet, svarer reflekspunktet med en smerte.

Nervereflekspunkterne dækker alle nerver relateret til muskler og led, organer og hormonsystemer. Ofte indtræder der en øjeblikkelig effekt, f.eks. ved at en muskel slapper af, eller at en smerte aftager. Behandlingen står fint alene, men bruges også som led i din behandling hos en af vores kiropraktorer, fysioterapeuter og akupunktør.

Vores zoneterapeut behandler blandt andet smerter fra muskler og led, lindrer diffuse og kroniske smerter, migræne, menstruationssmerter, hedeture, kolik, stresssymptomer, fordøjelsessmerter og allergi.

Hun er RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler), hvilket giver dig mulighed for at opnå tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” eller af et forsikringsselskab.

 

PRISER FOR ZONETERAPI

Første konsultation for voksne: 550 kr.
Efterfølgende konsultationer for voksne: 500 kr.

Første konsultation for babyer/børn til og med 12 år: 400 kr.
Opfølgende konsultationer for babyer/børn: 400 kr.

Du kan også få en kombineret behandling med akupunktur, cupping eller zoneterapi for 550 kr.

HUSK venligst at melde afbud senest kl. 9.00 på dagen for den aftalte tid. Ved manglende fremmøde vil der blive pålagt et udeblivelsesgebyr på 200 kr.

OBS! Afregning sker efter hver behandling

 

Læs mere om vores zoneterapeut og de forskellige behandlingsformer på www.brink-zoneterapi.dk

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!