IDRÆTSKLINIK

Book tid nu

Et af vores specialer på klinikken er undersøgelse, behandling og forebyggelse af idrætsskader. Såvel vores kiropraktorer som fysioterapeuter holder sig løbende opdateret med det sidste nye inden for idrætsskader.

Vi har stor erfaring med behandling og genoptræning af bl.a.:

Læs mere under menupunktet ”Skader” øverst på denne side.

TVÆRFAGLIG BEHANDLING

Hos os er din behandling og genoptræning ofte en kombination af kiropraktik og fysioterapi, så du opnår en hurtigere bedring:

Kiropraktoren behandler dine muskler og led, hvis du f.eks. har forvredet en muskel, eller hvis du pga. en skade er begyndt at bruge et led eller flere forkert (f.eks. ved at gå forkert på din fod)
Fysioterapeuten vil hjælpe dig med at genvinde din normale og smertefrie funktion, f.eks. via træning, laserbehandling eller tape, der kan aflaste leddet eller korrigere din holdning.

Røntgen og ultralydsskanning af din skade udfører vi uden ventetid.

Vores fysioterapeuter tilbyder løbende forebyggende kurser og holdtræning, der kan hjælpe dig med at forebygge problemer i knæ, ryg og skulder/nakke. Kontakt os endelig for nærmere info på tlf. 66 18 11 50.

 

TRÆNINGSPLANLÆGNING OG HJÆLP TIL VÆGTTAB

Vi tilbyder desuden vejledning i træningsplanlægning, hvis du f.eks. skal løbe maraton og køre triatlon. Endelig kan vi også hjælpe dig, hvis du ønsker at starte et vægttabsforløb.

 

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med:

Vi vil også gerne starte et samarbejde med din idrætsklub. I er velkomne til at skrive til os på info@musklerogled.dk.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!