Fysioterapi

Book tid nu

Fysioterapeuterne hos Musklerogled.dk arbejder med at undersøge, behandle og forebygge smerter og bevægeindskrænkninger i dit bevægeapparat. Dette gør de både på egen hånd og i samarbejde med de andre behandlere på klinikken.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tankegang og bruger så vidt muligt dine egne ressourcer og evner i din behandling eller træning.

Ud over at undersøge og behandle dig har vi altid som mål at finde årsagerne til, at dit problem er opstået. På den måde kan vi rådgive dig og give dig en større forståelse for dine symptomer, og vi vil sammen bedre kunne forebygge, at du får en ny skade.

Selve behandlingen kan bestå af manuel behandling (behandling med hænderne) og instruktion i øvelser, som du skal lave derhjemme. Vi er uddannet i at varetage rygproblemer (bl.a. ved hjælp af de såkaldte McKenzie-øvelser). Derudover har vi efteruddannelse i mobiliseringsteknikken Mulligan, der er en meget nænsom ledmobiliseringsteknik. Endelig er vores fysioterapeuter uddannet i nålebehandling i muskler (“dry needling”) og i at lægge sports- og kinesiotape på patienter.

Vi har for nyligt købt en såkaldt K-laser, som er et fantastisk redskab til at dæmpe smerter fra led og muskler og at fremme helingen af dit væv. På den måde vil din genoptræning forløbe både hurtigere og mere effektivt.

 

IDRÆT ER VORES STORE PASSION

Hos Musklerogled.dk er idræt og idrætsmedicin vores store passion. Vi er alle selv aktive idrætsudøvere og har stor erfaring med behandling og genoptræning inden for f.eks. fodbold, håndbold, gymnastik, løb og triatlon. Vi videreuddanner os løbende inden for idrætsfysioterapi og deltager bl.a. hvert år på den idrætsmedicinske årskongres.

Vi håndterer både akutte skader og de mere længerevarende overbelastningsskader, og vi forholder os både til de fysiske og psykiske aspekter af det at være en skadet atlet.

Vi har stor erfaring med at tilbyde genoptræning til patienter, der har været igennem en ortopædkirurgisk operation (af f.eks. en skulder, et knæ/korsbånd eller en hofte).

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi løbende holdtræning inden for ryg, nakke og knæ, og der er tale om mindre hold, der bliver instrueret og superviseret af en fysioterapeut eller en kiropraktor. Vi kan derudover være behjælpelige med individuelle træningsprogrammer og træningsplanlægning. Vi har også mulighed for at hjælpe med et evt. vægttabsforløb i samarbejde med en diætist.

 

PRISER FOR FYSIOTERAPI

Førstegangsbesøg/nyt problem: 484,31 kr.
Efterfølgende normal behandling: 307,95 kr.
Kort manuel behandling/rådgivning: 205,30 kr.
Tillægsydelse – opfølgende træningsydelse: 102,66 kr.

Holdtræning – Se priser under ‘holdtræning’

Vær opmærksom på, at vores fysioterapeuter IKKE har overenskomst med sygesikringen. Du vil dog stadig kunne få tilskud fra Sygeforsikringen “Danmark”, hvis du er medlem af denne.

HUSK venligst at melde afbud senest kl. 9.00 på dagen for den aftalte tid. Ved manglende fremmøde vil der blive pålagt et udeblivelsesgebyr på 307,95 kr.

OBS! Afregning sker efter hver behandling

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!