Babytummel-Hold

På babytummel-holdene skal vi stimulere dit barns sanser og sørge for en god start på den motoriske udvikling. Det gør vores fysioterapeut gennem guidede øvelser og lege til musik, sideløbende med undervisning i barnets motoriske udvikling, herunder milepæle, hvad I skal holde øje med, og hvordan I hjælper jeres barn bedst muligt videre.

Babytummel-timerne vil udover hyggeligt samvær og leg med andre, også bidrage med massere af inspiration til hyggelige stunder med jeres barn derhjemme.

Undervejs i forløbet vil både vores kiropraktor og zoneterapeut komme på besøg og informere om hvordan og hvornår de behandler babyer.

Vi sætter en times tid af til holdet, men vi forventer at bruge ca. 45 minutter på at tumle. På den måde vil der være god tid til at ankomme, bleskift, spørgsmål eller hvad der ellers måtte være behov for.

Vi er maks. 9 deltagere pr. hold.

Kontakt klinikken på tlf. 66 18 11 50 ved yderligere spørgsmål.

Priser:

8 gange: 795 kr.

12 gange: 1000 kr.

16 gange: 1200 kr.

Baby 2-5 mdr torsdage kl. 10.15-11.15

Baby 5-10 mdr torsdage kl. 11.15-12.15

Ret til ændringer forbeholdes. 

NYHED NYHED NYHED

Krybe kravle hold

Krybe kravle holdet er lavet ud fra samme koncept som BabyTummel timerne. Det vil sige, at der også her er fokus på læringen om dit barns motoriske udvikling, sansestimulering og leg. En stor del af timen vil dog gå med, at vi arbejder med vores “forhindringsbane” som bl.a. består af tunnel, skiftende underlag, stepbænke osv. Her vil dit barn blive udfordret i sit kryb / kravl, og vi vil også træne op og ned ad ting, samt sidevers gang.

Dit barn kan gå på krybe / kravle holdet lige så snart det kommer fremad på enten den ene eller den anden måde.

Krybe/kravle hold: Tirsdage kl. 10.15 – 11.15

8 x klippekort: 795 kr.

12 x klippekort: 1000 kr.

16 x klippekort: 1200 kr.

 

 

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!