Akupunktur

Book tid nu

Akupunktur er en gammel kinesisk lægekunst, der betyder behandling med nåle. Hensigten er at skabe balance i kroppen, og behandlingsformen kan vise flotte resultater i forhold til en lang række ubalancer. Akupunktur har en smertelindrende effekt, samtidig med at den regulerer organernes funktion og bringer hormonsystemet i balance.

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi bl.a. muskelakupunktur, der har til formål at afslappe eller smertelindre spændinger (f.eks. i forbindelse med hold i nakken, ondt i ryggen og lænden, smerter i forbindelse med en diskusprolaps eller spændingshovedpine/migræne.

Det kan også hjælpe dig, hvis du døjer med en tennisalbue/golfalbue, sportsskade, migræne, hedeture, allergi, bihulebetændelse, hormonelle lidelser eller fordøjelsesproblemer. Også i forbindelse med et rygestop kan du have gavn af akupunktur.

Vores akupunktør er uddannet traditionel kinesisk akupunktør og øreakupunktør, og hun er RAB-godkendt (Registreret Alternativ behandler). Sidstnævnte giver dig mulighed for at opnå tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” eller et forsikringsselskab.

 

PRISER FOR AKUPUNKTUR

Første behandling: 550 kr.
Normal behandling: 500 kr.

Rygeafvænning: 500 kr. (3 behandlinger: 1200 kr.)

Sukker afhængighed/vægttab: 400kr. (3 behandlinger: 1000 kr.)

Myggestik: 300 kr.

Kombineret behandling med akupunktur, cupping eller zoneterapi: 550 kr.

 

 

Læs mere om vores akupunktør og de forskellige behandlingsformer på www.brink-zoneterapi.dk.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!