Akupunktur

Book tid nu

Akupunktur er en gammel kinesisk lægekunst, der betyder behandling med nåle. Hensigten er at skabe balance i kroppen, og behandlingsformen kan vise flotte resultater i forhold til en lang række ubalancer. Akupunktur har en smertelindrende effekt, samtidig med at den regulerer organernes funktion og bringer hormonsystemet i balance.

Hos Musklerogled.dk tilbyder vi bl.a. muskelakupunktur, der har til formål at afslappe eller smertelindre spændinger (f.eks. i forbindelse med hold i nakken, ondt i ryggen og lænden, smerter i forbindelse med en diskusprolaps eller spændingshovedpine/migræne.

Det kan også hjælpe dig, hvis du døjer med en tennisalbue/golfalbue, sportsskade, migræne, hedeture, allergi, bihulebetændelse, hormonelle lidelser eller fordøjelsesproblemer. Også i forbindelse med et rygestop kan du have gavn af akupunktur.

Vores akupunktør er uddannet traditionel kinesisk akupunktør og øreakupunktør, og hun er RAB-godkendt (Registreret Alternativ behandler). Sidstnævnte giver dig mulighed for at opnå tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” eller et forsikringsselskab.

 

PRISER FOR AKUPUNKTUR

Første behandling: 550 kr.
Normal behandling: 500 kr.

Rygeafvænning: 500 kr. (3 behandlinger: 1200 kr.)

Sukker afhængighed/vægttab: 400kr. (3 behandlinger: 1000 kr.)

Myggestik: 300 kr.

Kombineret behandling med akupunktur, cupping eller zoneterapi: 550 kr.

HUSK venligst at melde afbud senest kl. 9.00 på dagen for den aftalte tid. Ved manglende fremmøde vil der blive pålagt et udeblivelsesgebyr på 200 kr.

OBS! Afregning sker efter hver behandling

 

Læs mere om vores akupunktør og de forskellige behandlingsformer på www.brink-zoneterapi.dk.

Vil du gerne booke din egen tid? Vi har kort eller ingen ventetid!